Mich@?? Posted May 16, 2017 Report Posted May 16, 2017 to wszystko co polska administracja potrafi zrobic zbanowac i dac warna bo nie umieja rozmawiac a i pozdrawiam wasze pieski / papugi czy jak jje tam nazywacie na discord mozesz od razu walnac 100 warnow nie rusza mnie to a wrecz przeciwnie bawi i zacheca do robienia wiecej postow spam haha
mati216PL Posted May 16, 2017 Report Posted May 16, 2017 (edited) W sumie nie chce mi się oznaczać żadnej osoby z administracji bo nie chcę im psuć humoru XD Ale tak czy inaczej się pogrążasz w tym co piszesz Pozdrowienia z ciepłego Kołobrzegu Edited May 16, 2017 by mati216PL edgelogistic.pl
WiciuNL Posted May 16, 2017 Report Posted May 16, 2017 Widać ze nie spełnione ambicje masz. Bawi mnie to twoje użalanie się że wszyscy są źli a ty taki dobry i bez winny. Myślę że moderatorzy powinni się tym zająć.
naxcel ( PL ) ( GB ) Posted May 16, 2017 Report Posted May 16, 2017 Kolego, złamałeś regulamin i musisz ponieść konsekwencje. Gdyby ktoś wstawiał się za Tobą, to, według mnie, byłoby to równoznaczne z popoeraniem tego typu zachowań, a wtedy po co wogóle potrzebny byłby regulamin? Tak jak w tytule "prawda boli", ale chyba nie nas, co?
BAKERPK [PL] [ENG] Posted May 16, 2017 Report Posted May 16, 2017 Pozostawie to bez komentarza to już ktorys post z kolei, jeśli nie chcesz zrozumieć za co zostałeś zbanowany gdzie każdy Ci tłumaczy to ja już nic na to nie poradzę. Zamykam i przenoszę do kosza.
Recommended Posts