Mich@?? Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 Nick w grze: YT CatcheMeTV [PL] Wiek:31 lat Miejsce zamieszkania: Warszawa Sterowanie: Klawiatura Tracer Enduro SteamID 64 lub adres do profilu steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198006751348/ Staż w grze: aktualnie mam 112 godzin i przejechane 103 tyś km Czy dostałeś kiedykolwiek bana?: Nie Przedstaw się: Cześć Wszystkim !!! Mam na imię Michał mieszkam w Warszawie pochodzę ze Świnoujścia Interesuje się sportem , grami , muzyka , filmami itd itp Jestem początkującym Streamerem i Youtuberem aktualnie prawie 90 subków ale wiadomo początki są trudne Inne: Interesuje mnie Firma w której przede wszystkim liczy się zabawa i dużo humoru oraz aktywność tak bym nie czuł się sam w Firmie bo wtedy dojście do firmy mija się z celem . Proszę o przedstawienie swojej oferty a nie wrzucania reklam swoich firm . Proszę się odnosić do mnie a nie ogólnikowo.
.MM. Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 On 22.09.2015 at 10:12 AM, [WE] Rafi said: Witaj! Skoro znalazłeś się na tej stronie, to pewnie szukasz firmy? Jeśli tak, to pozwól, że zapoznam cię z naszą spedycją. Jesteśmy pierwszą międzynarodową firmą w Polsce, jeżeli nie na świecie. WORLD EXPRESS Wirtualna Spedycja powstała 14 lipca 2014 roku. Założycielem spółki, a zarazem prezesem jest Rafi. Prowadzimy transport krajowy, międzynarodowy oraz międzykontynentalny. Główna siedziba firmy znajduje się w Poznaniu. 1. Oferujemy: - W naszej firmie panuje miła i rodzina atmosfera, dzięki zgranej ekipie graczy, którzy cechują się wysoką kulturą osobistą i humorem. - Zawsze któryś z naszych kierowców jest w trasie. - Organizujemy wiele Konwojów firmowych, często z innymi spedycjami. - Posiadamy forum i firmowy serwer TeamSpeak3. - Jeżeli będziesz mieć jakiś problem, nasz zarząd na pewno postara się Tobie pomóc. - Posiadamy innowacyjny system, którego nie uświadczysz nigdzie indziej. - Możesz rywalizować z innymi członkami firmy, dzięki wyłanianiu kierowcy tygodnia i miesiąca, lub wziąć udział w konkursie niekiedy o nagrodę. - Nasi pracownicy mają pełne prawo wyboru marki, czy dodatków na ciężarówce. 2. Rekrutacja: Każda osoba która chce dołączyć do firmy musi zapoznać się z dokładnym regulaminem spedycji, który znajduje się na naszym forum oraz złożyć aplikacje w odpowiednim dziale. Po pozytywnym rozpatrzeniu podania, z zainteresowanym obywa się rozmowa kwalifikacyjna, po której stwierdzamy czy kandydat dostaje się do na okres próbny, który trwa maksymalnie 4 tygodnie. Po tym czasie zarząd decyduje czy kandydat zostaje kierowcą. 3. Wymagania: - Ukończone 17 lat. - Znajomość kodeksu ruchu drogowego. - Umiejętność jazdy w grupie. - Posiadanie wysokiej kultury osobistej. - Posiadanie sprawny mikrofon i TeamSpeak3. - Minimalnie tygodniowo przejechane 3500 km lub mil zależnie od kontynentu. - Posiadanie firmowego malowania i Tagu. Kilka zdjęć: Stare malowanie: Aktualne malowania: Kontakt: [email protected] Pozdrawiam, Przedstawiciel Firmy WORLD EXPRESS Wirtualna Spedycja
Mich@?? Posted May 11, 2017 Author Report Posted May 11, 2017 1 hour ago, mimakjak1981 said: Zapraszam do kontaktu
Slav Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 POL-TRANS COMPANY zaprasza w swoje szeregi ! WYMAGANIA: - Minimum 18 lat - Komplet MAP (Going East,Scandinavia,Viva La France) - TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon - Wysoka kultura osobista - Okres próbny Miesiąc - 10 tysięcy kilometrów w miesiąc jako Rekrut Osoby zainteresowane zapraszam na pw www.poltranscompany.xaa.pl
Bartek Polski Kierowca Posted May 23, 2017 Report Posted May 23, 2017 https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/46532-wirtualna-spedycja-antrans/ Kontakt do nas Proszę napisać na forum truckersmp bezpośrednio do mnie lub Proszę napisać na Fanpage w prywatnej wiadmościhttps://www.facebook.com/VSANTRANS/
Mich@?? Posted June 19, 2017 Author Report Posted June 19, 2017 (edited) Nick w grze: Michał [ Youtube ] Wiek:31 lat Miejsce zamieszkania: Warszawa Sterowanie: Klawiatura Tracer Enduro SteamID 64 lub adres do profilu steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198006751348/ Staż w grze: aktualnie mam 150 godzin i przejechane 140 tyś km Czy dostałeś kiedykolwiek bana?: Tak Przedstaw się: Cześć Wszystkim !!! Mam na imię Michał mieszkam w Warszawie pochodzę ze Świnoujścia Interesuje się sportem , grami , muzyka , filmami itd itp Dodatkowo : Czasami Streamuje lub nagrywam , posiadam wszystkie aktualnie dostępne DLC mam 36 lvl nie uzywam żadnych modów po za MP posiadam TS jak i swój kanał na Discord Skype też posiadam aczkolwiek nie używam , gg też wchodzi w gre FB i tym podobne nie podaje Kontakt tylko na Steam lub w grze Jeśli wklejasz tu swoją reklamę a nie odnosisz się bezpośrednio do mnie to nie licz na moją odpowiedź ja dałem ogłoszenie i to wy macie się zgłaszać do mnie Pozdrawiam Edited June 19, 2017 by arusf2011 [PL/EN] Z tymi slowami wobec administratorów to za daleko poszedłeś...
arusf2011 [PL/EN] Posted June 19, 2017 Report Posted June 19, 2017 Otwieram wątek z powrotem. Chciałbym tylko Ci przekazać @Micha? [YT] [PL], że ja nie gryzę i można się ze mną skontaktować, jeśli chcesz otworzyć wątek z powrotem. Tworzenie nowych wątków jest bezsensowne.
Guest Posted June 28, 2017 Report Posted June 28, 2017 Zapraszamy w nasze szeregi. Kandydat, który aplikuje na stanowisko kierowcy w naszej firmie musi spełnić następujące wymagania: ● Minimum 16 lat (Warunek konieczny) ● Posiadać sprawny mikrofon oraz klienta Teamspeak ● Kultura osobista oraz dojrzałość ● Komunikatywność oraz umiejętność pracy w zespole ● Znajomość i przestrzeganie przepisów ruchu drogowego ● Zapoznanie się z regulaminem firmy (Warunek konieczny) Formularz Rekrutacyjny: http://forum.legend-trans.pl/podanie.php
Milosz [PL, ENG] Posted June 28, 2017 Report Posted June 28, 2017 Witajcie drogie Misiaczki! Jesteśmy Vfirmą Transportową o nazwie Polscy Patrioci Edycja II, ta firma jest kontynuacją VFirmy Polscy Patrioci, ale na innych zasadach. Oferujemy: - Infolinię telefoniczną czynną w godzinach 9.00 - 17.00 - Własne zestawy - Własną strefę na serwerze TeamSpeak - nie posiadamy progu wiekowego ( każda osoba ma prawo się pokazać) - własny system rozliczeń ( kar, nagród ) Wymagamy: - Znajomość programu TeamSpeak3 - Możliwość posiadania modyfikacji - Jednorazowej dotacji firmy we własnej kwocie.
Daniellus Posted July 18, 2017 Report Posted July 18, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do archiwum CV
Recommended Posts