kubo_loff Posted May 5, 2017 Report Posted May 5, 2017 Zdravim , zapol som mp dostal som sa do hry zakazky nikde, idem na parkovisko , odstavim dam ho spat , ščierne obrazovka čas sa zastavi a dalej to nejde po 5 krat restartovaniach to isté nejake rady?
Burner Posted May 6, 2017 Report Posted May 6, 2017 Choď do SP, alebo aj do MP a nechaj to zamrznuté. Pravdepodobne si šiel zo SP do MP a hra musí dobehnúť ten čas v MP ktorý si mal pôvodne zo SP. Ak ti nepôjde skús nový save alebo vyhodiť zamestnancov.
kubo_loff Posted May 7, 2017 Author Report Posted May 7, 2017 dakujem , už mi to ide nechal som to postat zo 5-10 min.
PetrPeet [CZ] Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 kámoš má také problém ale trošku jiný Zdravím mám problém se zamrznutím MP když se chci vyspat nebo při rychlém přesunu z garáže do jiné a při převozu trajektem.Když se naloguju do MP a jsem v pořadníku /offline/ tak vše funguje a jakmile se uvolní místo a dostanu se do stavu online nastavají problemy co jsem psal v uvodu.Single normálně funguje jak má. někde je něco špatně.Zkoušel jsem to i reinstalnout ale nic nepomohlo.
@CodeineGlo_ Posted May 15, 2017 Report Posted May 15, 2017 Zdravím zkusil bych počkat 5-10 minut hra by se měla rozjet jak jednou počkáš pak už by to mělo jet normálně jako u mě
Alv4s0r Posted May 15, 2017 Report Posted May 15, 2017 (edited) Všeobecně platí že MP se po připojení (tj. když se v z řady dostanete do hry) synchronizuje, což způsobuje "zamrzutí", většinou pomůže když hru necháte takto zamrznutou v rozmezí 5-25min (v závislosti na vašem PC), poté již nebudete mít problémy a hra sama rozmrzne. Také doporučuji používat oddělené účty pro MP a SP Edited May 15, 2017 by Alv4s0r HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
Alv4s0r Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 (edited) pri stejném problému? vzdycky to pomůže pokud ne je chyba jinde např. v starem graf. ovladaci, přehráte grafice. občas pomůže restartovat ekonomiku samozrejme se problém opakuje v případě, že muliplayer delší dobu nehrajete. Edited June 6, 2017 by Alv4s0r HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
i z m Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 //Locked & moved to Archiv due to inactivity for 14 days.
Recommended Posts