İslam (36) Tokat'lı Posted May 1, 2017 Report Posted May 1, 2017 (edited) merhaba arkadaşlar. ben kulalık kullanıyorum tabda settingsde speak ve mic defaultta ve diğerlerini full yaptım ama nedense karşı taraf sürücülerin seslerini yada benim sesim onlara gitmiyor bunu tsdede demedim orda mic ve kulaklık çalışıyor lütfen yarım edin Edited May 1, 2017 by PrototypeGR moved to turkish help.
BlocKing Posted May 1, 2017 Report Posted May 1, 2017 Merhaba @[AyY?ld?z] Hamza (20) Şimdi problem ile ilgili olarak lütfen aşağıdaki adımları deneyiniz. Steam>Ayarlar>İletişim>Ses kayıt aygıtı kısmında doğru aygıtın seçili olduğuna emin olun, yine aynı yerden mikrofonu test edin. Oyunu açın. Masaüstünde aşağıdaki başlat çubuğunda sağ alt taraftan hoparlör işaretine sağ tıklayıp "Kayıt Aygıtları" bölümüne gel. Sadece bir tanesini seçili hale getirin. Oyun içerisinde "TAB" tuşuna basın ve Settings kısmından Voice Chat ayarlarınızı yapmayı deneyin.
İslam (36) Tokat'lı Posted May 1, 2017 Author Report Posted May 1, 2017 sonuç gene aynı sürücülerin konuşması gelmiyor
T.R.A.P Posted May 6, 2017 Report Posted May 6, 2017 On 01.05.2017 at 0:24 PM, [AyY?ld?z] Hamza (20) said: sonuç gene aynı sürücülerin konuşması gelmiyor Oyun içi radyo frekansı kaçta ayarlı sizde ?
Guest Posted June 4, 2017 Report Posted June 4, 2017 On 01.05.2017 at 3:28 AM, [AyY?ld?z] Hamza (20) said: merhaba arkadaşlar. ben kulalık kullanıyorum tabda settingsde speak ve mic defaultta ve diğerlerini full yaptım ama nedense karşı taraf sürücülerin seslerini yada benim sesim onlara gitmiyor bunu tsdede demedim orda mic ve kulaklık çalışıyor lütfen yarım edin Merhabalar ; Diğer sürücülerle aynı frekansta olmanız gerek. Çoğunlukla 19. frekansı kullanıyorlar. 1 Kamerasında kabinin üst bölümüne bakın orda telsiz olucak daha sonra TAB tuşuna basın > yaşil sayı sizin frekansınız dier frekanslara geçmek için Mouse ile Sağ tık yapın > Yeşil sayının altında ki tuşlara fare imleciyle tıklatın 19a gelince X tuşuna basıp konuşun.
Guest Posted June 6, 2017 Report Posted June 6, 2017 1 hour ago, [Blue] CRAZY said: Oyun içi radyo frekansı kaçta ayarlı sizde ? Çoğunluk olarak herkeste 19
SLAUGHTEER Posted June 22, 2017 Report Posted June 22, 2017 Topic is inactive. Locked and Moved to Turkish Archive. Reporting Player Appeal Your Ban Feedback System Rules
Recommended Posts