tomek206pl1 Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Mógłby ktoś ocenić mój film a jeśli się spodoba to dać like suba ale jeśli nie to niech powie dlaczego się nie podoba. Wcześniej tez nagrywałem ale przestałem ale od teraz film będzie co tydzień/ 2 tygodnie
ElectroMusic! Posted April 30, 2017 Posted April 30, 2017 Ban za wyprzedzanie na landówce powinien być jak widać z twoich własnych filmików. Dziwnie się ogląda kogoś, kto jeździ na klawiaturze, gdy sami jeździmy na kierownicy. Jeżdżenie nonstop po landówce (większa część filmiku jest właśnie z landówki) i nagrywanie innych, co powodują wypadki, nie jest niczym fajnym według mnie i nie ty pierwszy na to wpadłeś. <->
Bulix1338 Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 Kolejna kwestia odnosnie filmu wliczajac to co powiedxial moj poprzednik jest to , ze jesli nie chccesz komentowac wydarzej i maja byc to filmy z kwesti nagrywasz wypadki to mozesz wstawic jakis podklad. Pobawic sie animacjami dopracowac muzyke pod wzgledem sytuacji. Obecny film na pierwszy rzut oka pokazuje , ze nie masz doswiadczenia jeszcze z zapleczem . Kup lub sciagnij fajny program. Naucz sie go.a przedewszystkim stworz swoj wlasng styl nie zapzyczajac od innych. Mam nadzieje ze pomoglem.
arusf2011 [PL/EN] Posted May 4, 2017 Posted May 4, 2017 (tak bez przypału - zapraszam do siebie ) A tak poza tym... Granie na klawie to jak granie na słabej kierownicy za 20 zł z biedry (taką jak ja mam ) - ani skręt nie powala, nie powalają też hamulce... Wiem - obudzi się "cebula" i zacznie na mnie się rzucać cytując "ty ***** ja ci dam... wyśmiewać innych, którzy zainwestowali małe pieniądze w fajne kierownice"... Niestety prawda jest taka, że większość (moim zdaniem) kierownic nie ma kąta skrętu 900 stopni, tylko jak już, to 270, a nawet i mniej... A teraz do topicu - znak wodny... Jeśli masz grafę z "zielonych", to masz coś takiego jak Geforce Experience... To Ci w zupełności wystarczy - nie będziesz miał strat w FPSach (kosztem lekko jakości), a nagranie będziesz mógł mieć nawet w FHD 60fps (sic!). Brak gadania... Sam się z tym od czasu do czasu borykam... Każdy może być skupiony, ale czasami musi się odezwać do widzów... Montaż by się również przydał. Spróbuj wychaczyć darmowe programy (np. Cyberlink PowerDirector w wersji Limited Edition) do obróbki wideo i pobaw się materiałem.
Recommended Posts