Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mógłby ktoś ocenić mój film a jeśli się spodoba to dać like suba ale jeśli nie to niech powie dlaczego się nie podoba. Wcześniej tez nagrywałem ale przestałem ale od teraz film będzie co tydzień/ 2 tygodnie

Posted

Ban za wyprzedzanie na landówce powinien być jak widać z twoich własnych filmików.

Dziwnie się ogląda kogoś, kto jeździ na klawiaturze, gdy sami jeździmy na kierownicy.

Jeżdżenie nonstop po landówce (większa część filmiku jest właśnie z landówki) i nagrywanie innych, co powodują wypadki, nie jest niczym fajnym według mnie i nie ty pierwszy na to wpadłeś.

7dsgvP1.png <-> opj1pzK.png

Posted

Kolejna kwestia odnosnie filmu wliczajac to co powiedxial moj poprzednik jest to , ze jesli nie chccesz komentowac wydarzej i maja byc to filmy z kwesti nagrywasz wypadki to mozesz wstawic jakis podklad. Pobawic sie animacjami  dopracowac muzyke pod wzgledem  sytuacji. Obecny film na pierwszy rzut oka  pokazuje , ze nie masz doswiadczenia jeszcze z zapleczem . Kup lub sciagnij fajny program. Naucz sie go.a przedewszystkim stworz swoj wlasng styl nie zapzyczajac od innych. Mam nadzieje ze pomoglem.

Posted

(tak bez przypału - zapraszam do siebie :D )

A tak poza tym...

Granie na klawie to jak granie na słabej kierownicy za 20 zł z biedry (taką jak ja mam :( ) - ani skręt nie powala, nie powalają też hamulce...

Wiem - obudzi się "cebula" i zacznie na mnie się rzucać cytując "ty ***** ja ci dam... wyśmiewać innych, którzy zainwestowali małe pieniądze w fajne kierownice"...

Niestety prawda jest taka, że większość (moim zdaniem) kierownic nie ma kąta skrętu 900 stopni, tylko jak już, to 270, a nawet i mniej...

A teraz do topicu - znak wodny...

Jeśli masz grafę z "zielonych", to masz coś takiego jak Geforce Experience...

To Ci w zupełności wystarczy - nie będziesz miał strat w FPSach (kosztem lekko jakości), a nagranie będziesz mógł mieć nawet w FHD 60fps (sic!).

Brak gadania...

Sam się z tym od czasu do czasu borykam...

Każdy może być skupiony, ale czasami musi się odezwać do widzów...

Montaż by się również przydał.

Spróbuj wychaczyć darmowe programy (np. Cyberlink PowerDirector w wersji Limited Edition) do obróbki wideo i pobaw się materiałem.

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.