Bartek Polski Kierowca Posted May 26, 2017 Share Posted May 26, 2017 ANTRANS potwierdza obecność i dziękuje za zaproszenie ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CzOrnY92 Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Nono szykuje się duża impreza jeszcze za czasów Master Transu Na spotanie edycja 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] Shadii Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 31 firm na wypasie szykuje się niezła impreza/konwój 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 O ile przez większą część konwoju nie miałem zastrzeżeń, końcówka była tragiczna. Landówki jedziemy 70km/h gdzie NAGLE jak zaczynają się kręte odcinki 150km/h... Fakt wywaliłem się, ale chcąc nadganiać praktycznie cały czas jechałem 150km/h i nie mogłem nikogo wyprzedzić bo wszyscy tyle jechali. Jakieś dziwne zmienianie miejsca postoju, które miało być za Osnabrukiem a było dużo wcześniej. Końcówka trasy też rzekomo zmieniona podczas postoju czego nikt nie widział, a nawet nie wszyscy piloci o tym wiedzieli podobno... Końcówka konwoju była na prawdę słaba i z fajnego nastawienia wyszedłem z tego konwoju z mocnym wkurzeniem i nagle 3-ma dzwonami. Inne firmy też zajebista współpraca, widzą, że człowiek próbuje gonić, to jeszcze hamsko wyprzedzają przy 150km/h i jeszcze wielkie pretensje. Zacznijcie od siebie to pogadamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[TPL] Bialy Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 W imieniu TruckersPL serdecznie dziękujemy za zaproszenie oraz świetnie organizowany konwój. Dodatkowo w swoim imieniu, jako pilota grupy 3, serdecznie dziękuję DK Cargo oraz SpediStar za świetną atmosferę i wzorowe zachowanie w tak dużym konwoju. Mam nadzieję na częstsze wspólne konwoje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[PL][Kamil] Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 K&P Logistics dziękuje serdecznie za możliwość udziału w konwoju Szczególne podziękowania dla "pilotki" (czy jak to określić :D), która poprowadziła naszą firmę do celu bez najmniejszych problemów. Dzięki Monia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piniek[PL] Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Konwój był w miarę OK, fajnie i szybko szło, ale końcówka była dla mnie tragiczna z góry podziękowanie dla "WooQash", za wczytywanie się na landówce wiedząc, że jest konwój i, że leci pełno tirów i oczywiście miałem dzwona w tyłek, ale to nic najbardziej denerwuje mnie jak osoby się wczytają i nie napiszą głupie SORRY "WooQash" mimo że pisałem na czacie, dzięki temu 90% ciągnika i musiałem zakończyć dalszą podróż. P.S. Trochę kultury nie zaszkodzi, a tylko polepszy stosunki na drodze. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Szkoda miejsca na kulturę, lepiej być chamem i burakiem skoro i tak wszyscy mają mnie głęboko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdobywca Zdobyczy. Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Konwój byl w miarę.Wiadomo ja lepszego nie zrobilbym ponieważ nie dałbym rady w kilka chwil sam ogarnąć tyle firm ino roz.Poczatek konwoju był bardzo dobry,wrecz idealny.Kolejne etapy również dobrze się układały.Na schyłku konwoju dopiero zaczął się robić bałagan z wypadkami i z zachowaniem się w stosunku różnych firm i zarazem samowolka głównie na autostradach.Z jednej strony konwój moim zdaniem byłby lepszy na standardowym serwerze typu eu1,eu2,eu3 ponieważ większość by była uwazniejsza jak i dokladniejsza w swoich działaniach i w zachowaniu wewnętrznego spokoju(dobrane i skorygowane stałe prędkości w konwoju,oraz też zwiększony respekt wobec reszty osób uczestniczących jak i samych siebie).Wiadomo serwer Event był specjalnie wytyczonym na to wydarzenie ,aby polepszyć i pospieszyć dany konwój zapewne,lecz niektórzy za bardzo sobie wzięli do siebie ten przepływ i "wolność na ewentowym serwerze" i chwilowe zamieszanie co pewien czas się powtarzało przez co konwój przyjął postać "dobra jeszcze 350 km i w końcu koniec".Wiekszych tragedii nie bylo ale końcowka konwoju wręcz parodyjna :).Pozdrawiam. 1 ETS2, ATS, MUSIC RACER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 13 hours ago, WooQash said: Szkoda miejsca na kulturę, lepiej być chamem i burakiem skoro i tak wszyscy mają mnie głęboko. Akurat od Ciebie jako Administratora wymaga się kultury, bo dajesz przykład innym jak się mają zachowywać... Inni traktują Cię tak samo jak ty ich. Temat zamykam bo zrobicie znowu burzę. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts