Satek Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 Nick w grze: Satek Wiek: 20 Miejsce zamieszkania: Katowice, Śląskie / Polska Sterowanie: Xbox One S gamepad SteamID: steamcommunity.com/id/satek16 Staż w grze: 3 lata prawie Czy dostałeś kiedykolwiek bana?: Nigdy nie dostałem bana Przedstaw się: Nazywam się Artur, jestem ze śląska z okolic Katowic. Inne: W ETS'a gram od prawie 3 lat. Jestem mega pasjonatem ciężarówek i transportu, choć wiem, że to twardy orzech do zgryzienia. Pasją tą zaraziłem się od wujka, który na codzień jeździ cysterną (Scania R420 Highline). Szukam firmy z którą mógłbym wspólnie pojeździć w owej grze i miło spędzić wspólnie czas w wolnych chwilach. Od razu zaznaczam, że czas na grę mam w weekendy i pon-wt, gdyż jeszcze się ucze i od śr-pt/sob jestem właściwie nieaktywny z powodu praktyk. Pozdrawiam i szerokości! Poniżej zdjęcie mojej już byłej ciężarówki na mapie ProMods.
.MM. Posted April 24, 2017 Report Posted April 24, 2017 On 3.01.2017 at 9:40 PM, mimakjak1981 said: Firma Hard Group Transport została założona w 21 maja 2016r z inicjatywy Łukasza198636. Zostaliśmy założeni dla fanatyków samochodów ciężarowych ,oraz sympatyków gry Euro Truck Simulator 2 oraz American Truck Simulator. Virtualna spedycja ,ma na celu połączenia ludzi i pasji w różnym wieku . Szukasz ogarniętej i dużej firmy z doświadczoną kadrą ? Grasz w Ets2 z pasją a kilometry dla Ciebie to czysta przyjemność? Hard Group Transport to firma dla Ciebie! Aby dołączyć do nas musisz spełniać następujące wymagania: · Mieć ukończone 16 lat · Umieć posługiwać się komunikatorem TeamSpeak3 oraz stronę VirtualCompany {Tych którzy pracowali tylko z Myvtc rekruter przeszkoli z VirtualCompany} · Wykazywać kulturę osobistą i poczucie humoru · Mieć ochotę do jazdy i integracji w myśl zasady „ Gra łączy nie dzieli ‘’ · Pokonywać min. 1000 km tygodniowo Jeżeli piszesz na nasz fanpage, w CV zamieść następujące informacje · Wiek · Miejsce zamieszkania ( województwo) · grze oraz na steam Nick w · Poprzednie firmy jeżeli takowe były · Staż w Ets2 oraz Ats Reveal hidden contents Szef i założyciel Łukasz198636 Vice-szefowie M&M ŁukaszPL Piotrekx82Pl BolekPL Dyrektor ds. rekrutacji Keptn [Paweł] Strona internetowa http://hgt.ovh Facebook https://www.facebook.com/Hard-Group-Transport-1777060415913772/ E-mail: [email protected] TeamSpeak hgt.ovh Rekrutacja Open Zapraszamy
Karolcia13 Posted April 25, 2017 Report Posted April 25, 2017 Hej hej ! Zapraszam Cię serdecznie do Magic-Trans - panuje tu super atmosfera, mamy towarzystwo w różnym wieku, skłonne do jazdy i rozmów. Mogę Ci gwarantować wyrozumiałe szefostwo, gotowe do przyjmowania i wprowadzania pomysłów swoich kierowców. Dołącz do nas - a razem zaczarujemy europejskie i amerykańskie drogi Więcej informacji uzyskasz u mnie w prywatnej wiadomości albo pisząc do nas na naszego firmowego fanpage'a do którego podsyłam ci link https://www.facebook.com/Magic-Trans-375881216122225/ Pozdrawia Karolcia:
Bartek Polski Kierowca Posted April 25, 2017 Report Posted April 25, 2017 Witam serdecznie Artur ! Chciałbym zaprosić ciebie do licencjonowanej firmy ANTRANS. W naszym składzie jest naprawdę sporo kierowców dzięki czemu zawsze będziesz miał z kim pograć. Dołączając w nasze szeregi ja mogę Ci zagwarantować jazdę w świetnym towarzystwie panuje u nas wesoła atmosfera ale cenimy sobie zarówno profesjonalizm każdego kierowcy z osobna jak również realizm. Jestem również osobą która interesuje się ciężarówkami więc z pewnością będziemy mieli o czym rozmawiać na wspólnych trasach jeśli do nas dołączysz. Jeśli Artur będziesz chciał spróbować swoich sił właśnie u nas zapraszamy do kontaktu w prywatnej wiadomości na FanPage https://m.facebook.com/VSANTRANS/?ref=bookmarks lub bezpośrednio na forum Truckersmp.
mati216PL Posted April 27, 2017 Report Posted April 27, 2017 Strona: www.edgelogistic.pl Forum: www.forum.edgelogistic.pl Team Speak: ts.edgelogistic.pl edgelogistic.pl
Slav Posted April 27, 2017 Report Posted April 27, 2017 POL-TRANS COMPANY zaprasza w swoje szeregi ! WYMAGANIA: - Minimum 18 lat - Komplet MAP (Going East,Scandinavia,Viva La France) - TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon - Wysoka kultura osobista - Okres próbny Miesiąc - 10 tysięcy kilometrów w miesiąc jako Rekrut Osoby zainteresowane zapraszam na pw www.poltranscompany.xaa.pl
[GTW] JakubP Posted April 28, 2017 Report Posted April 28, 2017 Kierowca zatrudniony w firmie SpediStar Do Zamknięcia
Recommended Posts