Atlas Transport // Şahin Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Arkadaşlar uzun süredir ets2 girmiyorum. Yaklaşık 1 yılı geçti. Trukersmp forum e mail ve şifre unutmustum. Tike t attım e mail değiştirildi. Foruma girip trukersmp indirdim. Ancak girdiğimde online bağlanırken girdiğim e mail ve şifre yanlış hatası alıyorum ve giremiyorum. bunun çözümü nedir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HamitCanKilic Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 Bu sorunu forumdaki Türk Support'lara mesaj atıp destek alabilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KönigVonAdler Posted April 24, 2017 Share Posted April 24, 2017 @shn2378 Öncelikle siteye email adresinizle giriş yapacaksınız.Nickname,Steam Nickname veya Oyun Nickname olmamalıdır. Email adresini ve şifreni bir metin belgesine yazdıktan sonra kopyala yapıştır yöntemi ile oyun ekranında giriş yapınız. Eğer giriş yapamazsanız şifrenizi sıfırlayınız. Şifrenizde sembol bulunmamalıdır.Sadece harf ve rakamlardan oluşmalıdır. Aile paylaşımı kapalı olmalıdır. Sizin TruckersMP üyeliğin ile Steam üyeliğiniz aynı mail üzerine olmalıdır. Steam profiliniz herkese açık olmalıdır. Eğer bunları yaptıysanız ve hala giremiyorsanız ticket atmayı deneyin. https://support.truckersmp.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Yardım bölümüne taşındı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KönigVonAdler Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Topic is inactive. Locked and Moved to Turkish Archive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts