WesolyKostek Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Poproszę o nazwy najtańszych kierownic z promieniem skrętu 720*. Z góry dziękuję i pozdrawiam. Pozdrawiam.
[WLKP CARGO] Pyskaty Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 Tracer Zonda, Tracer Drifter My Fanpage:https://www.facebook.com/pyskatypl/
[WLKP CARGO] Pyskaty Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 5 hours ago, Slonick[PL] said: tracer zonda i drifter mają 270 a nie 720 A racja!! źle przeczytałem mój błąd.. To niech kolega popatrzy na jakieś logitechy np DFGT po 300zł można dostać 900* My Fanpage:https://www.facebook.com/pyskatypl/
Guest Posted May 22, 2017 Posted May 22, 2017 Polecam Logitech Driving Force GT Parę złotych dołożysz, ale na pewno będziesz zadowolony ! Nie warto kupować kierownicy za 100 zł naprawdę. Lepiej dołożyć i kupić raz a dobrze.
[UNB-TRANS]DominikMarioPL Posted May 26, 2017 Posted May 26, 2017 Która kiera jest lepasz g29 czy g27?
SlimShady! Posted May 27, 2017 Posted May 27, 2017 Moim zdaniem zdecydowanie G29. Problem leży jednak tylko i wyłącznie w cenie. Płacąc ponad tysiąc złotych otrzymujesz kierownicę oraz pedały. Shifter trzeba dokupić osobno.
Owca315 Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 On 26.05.2017 at 11:21 PM, [SellPlan]-DominikMarioPL said: Która kiera jest lepasz g29 czy g27? Uzywam G29 od pol roku powiem tak.. + ilosc przyciskow na kierownicy + cicha praca + rece sie nie poca + pedaly sa fajne, szczegolnie ten hamulec + latwosc montazu + soft ktory umozliwia przypisanie kazdej funkcji pod dowolny przycisk (nawet pod share i znaczek PS) + wyglad + zabiera tylko 1 wyjsce usb + malo kabli - wadliwe shiftery (ja mam juz 3ci, 1 nie dzialal drugi mi upadl hehe - natomiast w tym co mam teraz juz zaczyna sie ruszac ten plastik z gory na ktorym sa biegi wyciete) - musisz kupic owego shiftera osobno - sama kierownica moglaby byc troche wieksza - brak przyciskow na shifterze co jest denerwujace kiedy jezdzi sie na dwuzakresowej skrzyni - cena 350e na komplet to sporo - w ETS2 nie swieca sie ledy ktore pokazuja kiedy bieg zmienic - moze ma ktos na to jakis patent ? Slowem podsumowania, zasadnosc ekonomiczna mowi kup starszy model, jednak na G29 bedziesz mial gwarancje i z pewnoscia lepiej wyglada od poprzednika. Kosztuje troche ale nie graci miejsca bo nawet do stolu mozesz sobie ja przyczepic i bedzie GIT. Zalezy jakis masz portfel, jak kasy nie brakuje bierz G29, co nowe to nowe... Powodzenia.
[GTW-R] Mathias21 Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 Myślę że g27 lub g29 w zupełności Ci wystarczy ;3
[UNB-TRANS]DominikMarioPL Posted June 6, 2017 Posted June 6, 2017 On 2017-6-3 at 8:57 AM, Owca315 said: Uzywam G29 od pol roku powiem tak.. + ilosc przyciskow na kierownicy + cicha praca + rece sie nie poca + pedaly sa fajne, szczegolnie ten hamulec + latwosc montazu + soft ktory umozliwia przypisanie kazdej funkcji pod dowolny przycisk (nawet pod share i znaczek PS) + wyglad + zabiera tylko 1 wyjsce usb + malo kabli - wadliwe shiftery (ja mam juz 3ci, 1 nie dzialal drugi mi upadl hehe - natomiast w tym co mam teraz juz zaczyna sie ruszac ten plastik z gory na ktorym sa biegi wyciete) - musisz kupic owego shiftera osobno - sama kierownica moglaby byc troche wieksza - brak przyciskow na shifterze co jest denerwujace kiedy jezdzi sie na dwuzakresowej skrzyni - cena 350e na komplet to sporo - w ETS2 nie swieca sie ledy ktore pokazuja kiedy bieg zmienic - moze ma ktos na to jakis patent ? Slowem podsumowania, zasadnosc ekonomiczna mowi kup starszy model, jednak na G29 bedziesz mial gwarancje i z pewnoscia lepiej wyglada od poprzednika. Kosztuje troche ale nie graci miejsca bo nawet do stolu mozesz sobie ja przyczepic i bedzie GIT. Zalezy jakis masz portfel, jak kasy nie brakuje bierz G29, co nowe to nowe... Powodzenia. Dzięki z kasą nie ma problemu a więc kupuje G29.
arusf2011 [PL/EN] Posted June 21, 2017 Posted June 21, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts