Jump to content
ChrisJK(FIN)

Levottomat kuskit topic.

Recommended Posts

Joudun ihan tosi ajamaan Calaisista ulos off-linessa ei sieltä muuten taida päästä. Ryttäävät rekkani lunastukseen ja jo kolmannen kerran yhdesti pääsin melkein rajalle.

Haluttaisi luovuttaa mutta yritän vielä. Missähän muualla on levotonta jengiä että tiedän välttää niitä paikkoja?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trolleja ja surkeita kuskeja voi tavata missä tahansa, kun ajaa TMP:ssä. Niitä on kuitenkin eniten juuri mainitsemallasi Calais-Duisburg -tiellä. Muita huonojen ja välinpitämättömien kuskien keskittymiä on eniten DLC-alueiden ulkopuolella, lähinnä Saksassa ja Länsi-Euroopassa.

 

DLC-alueilla, kuten Ranskassa ja Scandinaviassa, on huomattavasti vähemmän liikennettä, mutta myös huomattavasti vähemmän huonoja kuskeja. Suosittelen ajamaan näillä alueilla, jos kaipaa rauhaa. Itä-Euroopassa taas ei ole oikeastaan ketään, mikä käy pidemmän päälle tylsäksi. Jos ei satu omistamaan mitään lisämateriaalia, kannattaa ajaa Itä-Saksassa ja muutenkin lähempänä Going East -lisäosan rajaa; myös Britanniaa voi kokeilla. Italiasta en osaa sanoa varmasti, mutta uskoisin että siellä on porukka rauhallisempaa, lukuun ottamatta joitain suuria kaupunkeja.

 

Toivotan vähävaurioisia reissuja!

 

Ampelmann

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×