Ayazwai Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 ARKADASLAR OYUNUM KOYU DONUYOR YOLDA GIDERKEN DROP GIRIYOR 45 FPS DEN 1 FPS OLUYOR ARKAMDAKI ADAM BANA VURUYOR YARDIMCIOLUN LUTFEN KOŞU KASYOR 40 KISIDE FLN SEHRE YAKLASMADANKASIYOR ACIL YARDIMLAZIM İntel® HD Graphicsh 1 GB Ekran Kartı Asus 2,00 GB RAM (KULANILABILIR MİKTAR 1,89) İntel(R) Celeron(R) CPU N2930 @ 1.83 GHz 1.83GHz 500 GB SABİT DİSK Link to comment Share on other sites More sharing options...
KönigVonAdler Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 @Ayazwai Sistem özellikleriniz düşük ondan kaynaklı olabilir. Belgelerim/Euro Truck Simulator 2>config.cfg dosyasını silin ve oyuna girmeyi deneyin. Oyunda görüntü ayarlarını en düşükte oynamayı deneyin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HamitCanKilic Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Bu sorun hemen hemen herkeste oluyor. Bana göre son gelen güncellemelerden dolayıdır ama illaki bu hata düzeltilir. Merak etmeyin. Bilgisayarının özellikleri çok kalabalık yerlerde yeterli olmaz gibime geliyor. Kalabalık yerlere (Rotterdam,Amsterdam,Calais,Duisburg) girmemenizi öneriyorum. Hem sen ban yeme hem de başkalarına ban yemesine sebep olma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BerkaYYY Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Development logging seçeneğini disabled yani devre dışı hale getirin ve tekrar deneyin ayrıca ramlerden dolayı da drop yapıyor olabilir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayazwai Posted April 22, 2017 Author Share Posted April 22, 2017 SLAUGHTEER Teşşekur Ederım Ama Aynı Gene Ya Bakın 50 FPS ALIYORUM ENDUSUK AYARLARDA YOLDA 7 8 KISIDN AZCIK KASIYOR SEHRE GİRMEDEN KASMAYA DROP YEMEYE BASLIYOR YANİ BİGÜN BU PC Yİ KIRCAM GENE 3 AY ONCE SINIRLENDIM KASIYORDIYE EKRANI PARCALARIM 350 TL PARA VERDİM Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodHaven Posted April 22, 2017 Share Posted April 22, 2017 Sistem özelliklerin pek iyi değil imkanın varsa yenilemeni öneririm. Ayrıca kişi sayısının az olduğu yerlerde oynamayı dene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlocKing Posted April 23, 2017 Share Posted April 23, 2017 Bilgisayarınız özellikleri düşük fakat şu programı indirip çalıştırın size yardımcı olucak Game Booster 3 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayazwai Posted April 23, 2017 Author Share Posted April 23, 2017 Arkadaslar Hepinize tşk ederim saolun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ayazwai Posted April 23, 2017 Author Share Posted April 23, 2017 Bırkac Ayar Buldum Artık Kasmıyor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darquesse Posted April 27, 2017 Share Posted April 27, 2017 Eğer server çok kalablıksa duisburg amsterdam vs... yerlerde kasması normaldir. Eğer server boş ve yolda kasıosa bilgisayarına format attır ve oyunu en düşük ayarlarda oyna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2017 Share Posted April 29, 2017 Sistem özelliklerin düşük yenilemeni öneririm Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Moved there at the report request. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 On 21.04.2017 at 10:17 PM, Ayazwai said: ARKADASLAR OYUNUM KOYU DONUYOR YOLDA GIDERKEN DROP GIRIYOR 45 FPS DEN 1 FPS OLUYOR ARKAMDAKI ADAM BANA VURUYOR YARDIMCIOLUN LUTFEN KOŞU KASYOR 40 KISIDE FLN SEHRE YAKLASMADANKASIYOR ACIL YARDIMLAZIM İntel® HD Graphicsh 1 GB Ekran Kartı Asus 2,00 GB RAM (KULANILABILIR MİKTAR 1,89) İntel(R) Celeron(R) CPU N2930 @ 1.83 GHz 1.83GHz 500 GB SABİT DİSK Server Dolu olması ya da sistem gereksinimlerin karşılamıyo olabilir İYİ OYUNLAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Khayparrow Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Just now, [UluTurk] Ulas BombZquad said: Server Dolu olması ya da sistem gereksinimlerin karşılamıyo olabilir İYİ OYUNLAR mantıklı olabilir bak Link to comment Share on other sites More sharing options...
HamitCanKilic Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 On 21.04.2017 at 10:17 PM, Ayazwai said: ARKADASLAR OYUNUM KOYU DONUYOR YOLDA GIDERKEN DROP GIRIYOR 45 FPS DEN 1 FPS OLUYOR ARKAMDAKI ADAM BANA VURUYOR YARDIMCIOLUN LUTFEN KOŞU KASYOR 40 KISIDE FLN SEHRE YAKLASMADANKASIYOR ACIL YARDIMLAZIM İntel® HD Graphicsh 1 GB Ekran Kartı Asus 2,00 GB RAM (KULANILABILIR MİKTAR 1,89) İntel(R) Celeron(R) CPU N2930 @ 1.83 GHz 1.83GHz 500 GB SABİT DİSK Bu bilgisayar özellikleriyle eğer C-D yoluna giriyorsan bana çok cesaretlisin gibi geliyor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 İsterse Bilgisayarının özellikleri En yuksek derecede olsun Kalabalık yerlerde hiç şüphesiz oyunda bir durop olabilir bu Oldugunuz bölgedeki kalabalıga dayanır Bunun için Oyunu düşük ayarda oynamınızı öneririm Ve ufacık bile olsa Durop olaylarını önleyebilir - iyi oyunlar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 On 21.04.2017 at 10:17 PM, Ayazwai said: ARKADASLAR OYUNUM KOYU DONUYOR YOLDA GIDERKEN DROP GIRIYOR 45 FPS DEN 1 FPS OLUYOR ARKAMDAKI ADAM BANA VURUYOR YARDIMCIOLUN LUTFEN KOŞU KASYOR 40 KISIDE FLN SEHRE YAKLASMADANKASIYOR ACIL YARDIMLAZIM İntel® HD Graphicsh 1 GB Ekran Kartı Asus 2,00 GB RAM (KULANILABILIR MİKTAR 1,89) İntel(R) Celeron(R) CPU N2930 @ 1.83 GHz 1.83GHz 500 GB SABİT DİSK Merhaba ; 8bgb ram 4 gb ekran kartıyla benimki bile kalabalık yerlerde kasıyor. Ayarları düşürmekten başka bir çözümünüz yok bunun için. Tabi laptop değilse Ekran kartını, ramleri değiştirebilirsin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurakAKSAKAL Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 On 23.04.2017 at 9:28 AM, Ayazwai said: Bırkac Ayar Buldum Artık Kasmıyor sorunu nasıl çözdüğünüzü bizler ilede paylaşırsanız seviniriz Malûm aynı sorunu yaşayan siz değilsinizdir Teşekkürler şimdiden. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KönigVonAdler Posted June 22, 2017 Share Posted June 22, 2017 Problem is resolved. Locked and Moved to Turkish Archive. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts