po zalogowaniu sie na serwer po krótkiej chwili wyskakuje mi fatal error i zamyka grę.
"An application fatal error! Do you want to send crash.log file developers"
Dodam, że jakiś czas nie grałem na multi a dziś wchodząc zrobiła mi się aktualizacja multiplayera(inny wygląd logowania) i oto taki błąd wyskakuje...
Ale widzę, że nie tylko ja mam problem... Czytałem w innym temacie, że to wina słabego kompa... Na średnio wysokich ustawieniach mam 40-45 fps na laptopie z 2012 roku wiec raczej to odpada...
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.
Question
Av3nida
jak w tytule...
po zalogowaniu sie na serwer po krótkiej chwili wyskakuje mi fatal error i zamyka grę.
"An application fatal error! Do you want to send crash.log file developers"
Dodam, że jakiś czas nie grałem na multi a dziś wchodząc zrobiła mi się aktualizacja multiplayera(inny wygląd logowania) i oto taki błąd wyskakuje...
Ale widzę, że nie tylko ja mam problem... Czytałem w innym temacie, że to wina słabego kompa... Na średnio wysokich ustawieniach mam 40-45 fps na laptopie z 2012 roku wiec raczej to odpada...
Tym bardziej, że dzieje mi sie tylko na multi...
6 answers to this question
Recommended Posts