QBEQ [POL] Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Nick w grze: KUKU_BB[PL] Wiek: 24 lata Lokalizacja: Bielsko-Biała Sterowanie: Klawiatura + kierownica + pad Steam: http://steamcommunity.com/profiles/76561198360959292 Staż: 19h multiplayer / parenaście miesiecy single player Historia banów: Brak DLC: DLC Na Wschód oraz Skandynawie O mnie: mam 2 dzieci a co za tym idzie Nikłe szanse na codzienne swobodne rozwowy na TS3. Szukam firmy która przedewszystkim nie wymaga ciagłego siedzenia na TS lub innych komunikatorach ( Lubie czasami pojedzić w ciszy i spokoju ) Bardzo zależy mi na jak najwiekszej realistyce: Rozliczenia kursów,ustalanie ładunków oraz tras przez firme, mile widziany wirtualny tachograf... Fajnie jeżeli są firmowe konwoje ale jesli ja akurat niemam ochoty ani czasu w nim jechać to niechce być do tego przymuszamy poprzez regulamin firmy... krótko mówiąc szukam firmy w której raz na jakiś czas dostane rozpiske tras podepne kierownice i poprostu rusze w droge bez zbędnych udziwnień Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milosz [PL, ENG] Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Firma Polscy Patrioci Zaprasza w swoje szeregi! O NAS Wirtualna spedycja "Polscy Patrioci" została założona 8 kwietnia 2016 roku. Polscy Patrioci zajmują się transportem krajowym oraz międzynarodowym na terenach całej centralnej Europy. Dostawy obejmują m.in. państwa takie jak Szwecja, Norwegia, Niemcy, Węgry, Wielka Brytania i Francja. Posiadamy własny tachograf, skrypty do ETS2 np. pokazuje nam jak kto jeździ, lub skrypt cały czas nagrywa grę i wysyła nam na pocztę. Zarząd Milosz007001 - Prezes kacper - Os. od Spr. Logistyki Ugi21- Os. od Spr. Konwojów, oraz spraw technicznych Daniel48210 - Deweloper PatrykPl - Os. od Spr. Rekrutacji Rekrutacja W tym momencie rekrutacja jest OTWARTA 15/20 Cały czas zapraszamy osoby do naszej firmy Posiadamy Wiele rzeczy które inne firmy nie posiadają Aby dołączyć do naszej firmy wystarczy wysłać maila na adres [email protected] i Opowiedzieć coś o sobie a os. od Spr. Rekrutacji się tym zajmię Wymagania - Minimum 16+ - minimum 50h w grze ETS2 Kontakt Email: [email protected] Fanpage: Link Steam Szefa: milosz007001 TeamSpeak: ts-guest.pl Wiadomość na Forum TruckersMp Wniosek napisał Ugi21 | Wniosek udostępnił milosz007001 | Link to comment Share on other sites More sharing options...
M@ster_PL Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] JakubP Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 (edited) Nasze Forum Edited April 12, 2017 by JakubP Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] JakubP Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Kierowca zatrudniony w firmie SpediStar Do Zamknięcia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts