Jump to content

Recommended Posts

Posted

To jest wina edytora. Czasami kopiując tekst z Forum czy innych źródeł, kopiuje się też tło pod tekstem, które np. białe jest niewidoczne na białym tle białego stylu. Jeżeli kolor tekstu nie został skopiowany to biały styl sam koloruje na czarno, a czarny na biało i mamy taki efekt. Według mnie to jest nie do przeskoczenia.

rtrn263.png

Posted

Oznaczenie tematów, w którym został napisany post jest trudna do zobaczenia.

Powiedziałbym nawet, że temat ma chyba jedynie pogrubioną czcionkę a kolor jest ten sam.

Po prostu nie wyróżnia się na czarnym tle z przeczytanymi tematami.

Pomijam zieloną gwiazdkę/kropkę, która według mnie się nie sprawdza.

• Upvote 1

7dsgvP1.png <-> opj1pzK.png

Posted (edited)

1. Nie da się zmienić koloru napisanego tekstu na ciemnym motywie forum.

Tzn. zaznaczamy tekst, na który chcemy nałożyć jakiś kolor z tabeli kolorów. Po wybraniu koloru nie ma efektu, kolor się nie zmienia, nawet po zaakceptowaniu zmian w poście.

2. W ogóle, z tymi kolorami jest coś dziwnego, ponieważ w na jasnym i na ciemnym wygląda to inaczej.

Przykład z tego tematu: 

Ciemny motyw forum:                                     oraz                       jasny motyw forum:

tdf7s6z.png qay7pKt.png

Edited by ElectroMusic!

7dsgvP1.png <-> opj1pzK.png

Posted

Przejście do najnowszego tematu faktycznie można poprawić. Zielona kropka często zlewa się z kropką od przypięcia wątków. Wątek z nową odpowiedzią jest podbijany do góry, na górze są wątki przypięte i zdarza się ignorować nowe posty z tego powodu. 

Posted

Ponieważ używam białego tła, gdybym używał czarnego to by źle wygladalo na białym, zrobiło by się czarne tło :P zbugowane bardzo to wolę zostać przy oryginale :D

• 3 weeks later...
Posted
2 hours ago, elot360PL said:

To nie byłby dobry pomysł. To tak samo jak nie daje się żółtego i cyjanu na białe tło bo byłby zupełnie niewidoczny tak samo jest z niektórymi kolorami na czarnym tle. Myślę że czerwony i niebieski na czarnym tle nie byłby dobrze widoczny.

Aha. Ok dzięki za wytłumaczenie, bo rzeczywiscie o tym nie pomyslałem, aczkolwiek na białym motywie biały kolor itp są dostępne, więc? biały czarny

• 3 weeks later...
  • 10 months later...
  • 2 weeks later...
  • Kap. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.