mati216PL Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 Wczoraj TruckersMP wypuściło nowy serwer pod nazwą "freeroam" na którym prawie wszystko jest dozwolone Serwer niestety tylko na ten weekend Ogólnie samochody i ciężarówki przez siebie przenikają, jazda poza mapę jest dozwolona, wyścigi, blokowanie itd... Co sądzicie o takim serwerze, czy jest potrzebny? Jest to pewien sposób na wyszalenie się. Zapraszam do dyskusji Screen z serwera freeroam: edgelogistic.pl
Bandero Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 19 minutes ago, mati216 said: jazda poza mapę jest dozwolona, wyścigi, blokowanie itd.. Ciężko się blokować jak ciężarówki przez siebie przenikają xD Generalnie zabawa super, da się pobawić, poszaleć i nikt nie ma w związku z tym żadnych problemów Fajne spotkanie nam się udało ^.^ PS. Słoneczko? Nie tylko w gimnazjach xD 1
bazyliszek [PL] Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 To ja się spytam co jest zabronione?
Bandero Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 2 minutes ago, bazyliszek14 said: To ja się spytam co jest zabronione? Przeklinanie, obrażanie, avatary nie zgodne z regulaminem, nicki, i wszelkie podszywanie się pod administrację
[PL][Kamil] Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 Myślę, że to dobry sposób na zmniejszenie ilości osób uprzykrzających grę na innych serwerach. Zdecydowanie na +, tylko czemu tak krótko? A niech się bawią, niech szaleją, a przy okazji fajne focie można zrobić w miejscach gdzie na innych serwerach to zamiast zdjęcia jest banik.
bazyliszek [PL] Posted February 11, 2017 Report Posted February 11, 2017 A co tam jest do szaleństwa?:) Wszedłem tylko na 5 minut, bo chciałem zobaczyć jak to jest pojechać Scoutem i ciągnąć naczepę. Jeszcze się taki mądry jeden znalazł, co pisał, że mnie reportuję. Teraz muszę zachować filmik, na którym widać, na jakim serwerze jadę,gdyby gość zgłosił mnie w systemie. 1
mati216PL Posted February 11, 2017 Author Report Posted February 11, 2017 Taki serwer jest właśnie do szaleństwa, można tam zrobić rzeczy których nie można robić na innych serwerach. Nie rozumiem tylko dlaczego są przeciwnicy tego serwera... Nie chcecie nie grajcie, ale też nie krytykujcie ww serwera bo pracowali nad nim developerzy i to jest też krytykowanie ich pracy edgelogistic.pl
[PL][Kamil] Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 7 hours ago, mati216 said: Taki serwer jest właśnie do szaleństwa, można tam zrobić rzeczy których nie można robić na innych serwerach. Nie rozumiem tylko dlaczego są przeciwnicy tego serwera... Nie chcecie nie grajcie, ale też nie krytykujcie ww serwera bo pracowali nad nim developerzy i to jest też krytykowanie ich pracy W 100% się z Tobą zgadzam, jedynym minusem tego serwera jest czas jego działania. No w sumie to mogliby jeszcze kolizje włączyć, a niech sobie robią testy "co się stanie jak wlecę na czoło przy 200km/h". Taki serwer to na pewno ciekawe doświadczenie, jednak myślę, że na dłuższą metę to i największym trollom się to znudzi - i bardzo dobrze, bo zakazany owoc smakuje najlepiej, więc najmądrzejszą opcją jest dać im możliwość się wyszaleć. Myślę, że po takim serwerze człowiek jak wejdzie na EU2 to się troszkę uspokoi, a może to tylko moja nadzieja?
elot360PL Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 36 minutes ago, kammar96 said: No w sumie to mogliby jeszcze kolizje włączyć, a niech sobie robią testy "co się stanie jak wlecę na czoło przy 200km/h". Pewnie, bardzo dobry pomysł. Jak go wprowadzą to będę go sprawdzał na tobie ze świadomością że nie możesz mnie zgłosić bo to serwer freeroam, myślę że by ci się spodobało skoro z taką sugestią wyjeżdżasz. 1
[PL][Kamil] Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 1 minute ago, elot360PL said: Pewnie, bardzo dobry pomysł. Jak go wprowadzą to będę go sprawdzał na tobie ze świadomością że nie możesz mnie zgłosić bo to serwer freeroam, myślę że by ci się spodobało skoro z taką sugestią wyjeżdżasz. Serwer ten jest dla osób, które chcą tam grać, mnie to nawet na EU2 nie spotkasz, a co dopiero na tego typu serwerze
elot360PL Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 No i? Ja też na MP dawno nie wchodziłem i nie zapowiada się bym wszedł na serwery (Chyba że znajomy zaproponuje to głupio byłoby odnowić), ale to przecież samo przez się wychodzi że kolizje na serwerze gdzie można wszystko to byłby, lekko to ujmując, zły pomysł...
[GTW] Kasztan95 Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 pomysł dobry bo może mniej idiotów będzie jeździło na serwerach innych Zawsze mozna się wyszaleć
Shadii. Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Ale jakoś zauważyłem to rekordów slotów serwera nie przebija ... tam może max 150 osób na serwerze i kropka.
[PL][Kamil] Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 1 hour ago, elot360PL said: No i? Ja też na MP dawno nie wchodziłem i nie zapowiada się bym wszedł na serwery (Chyba że znajomy zaproponuje to głupio byłoby odnowić), ale to przecież samo przez się wychodzi że kolizje na serwerze gdzie można wszystko to byłby, lekko to ujmując, zły pomysł... Dlaczego zły pomysł? Skoro można wszystko, to niech będzie wszystko. Proste, ktoś chce się wyszaleć, poodwalać to niech wchodzi, kto chce normalnie pojeździć - ma inne serwery.
bazyliszek [PL] Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 28 minutes ago, Ojciec Mateusz Trucking said: Ale jakoś zauważyłem to rekordów slotów serwera nie przebija ... tam może max 150 osób na serwerze i kropka. Sadzę, że po prostu wielu nie wie do czego on służy. Przykład opisałem wyżej, jak jeden gracz na tym serwerze napisał mi, że wyśle na mnie raport, bo jechałem scoutem z naczepa.
elot360PL Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 2 hours ago, kammar96 said: Dlaczego zły pomysł? Skoro można wszystko, to niech będzie wszystko. Proste, ktoś chce się wyszaleć, poodwalać to niech wchodzi, kto chce normalnie pojeździć - ma inne serwery. Cieszę się że to nie zależy od ciebie
ElectroMusic! Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Serwer dobry na eventy, typu wyścigi i nie tylko. Wrzućcie na luuuuzz, nikt nie każe wam tam grać. <->
[ Naimad ] Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Fajny pomysł kto chce robić głupoty niech robi na takim serwerze a nie na nornalnym.
Minato Mirai 21 Posted February 12, 2017 Report Posted February 12, 2017 Nie przekonuje mnie tego typu serwer. Jakoś w ETSie wolę się przepisowo poruszać, w końcu to symulator. Hamują mnie jakiekolwiek zapędy. Jakbym chciał się wyszaleć, kupiłbym sobie jakiegoś NFSa. Ale jak ktoś chce się właśnie tu rozładować, to serwer jest jak najbardziej dla niego. 12 hours ago, kasztan95 said: pomysł dobry bo może mniej idiotów będzie jeździło na serwerach innych Zawsze mozna się wyszaleć Oby.
[GTW] Kasztan95 Posted February 13, 2017 Report Posted February 13, 2017 Mam nadzieję, że taki serwer będzie odpalony co tydzień 1
Majster Posted February 14, 2017 Report Posted February 14, 2017 Lepiej raz na miesiąc będą bardziej wszyscy czekać co tydzień to za często Ale to już zależy nie od nas
maxymiliano Posted February 20, 2017 Report Posted February 20, 2017 I chyba nalezalo by dodac cos takiego ze na ekranie wyswietla sie ze to freeroom żeby nie bylo nieporozumien przy reportowaniu i sprawdzaniu reportow skoro gracze nie wiedza do czego służy ten serwer
elot360PL Posted February 20, 2017 Report Posted February 20, 2017 Przecież przy reportowaniu wybierasz serwer na którym zdarzył się incydent. Administrator raczej patrzy na ten podpunkt.
Minato Mirai 21 Posted February 20, 2017 Report Posted February 20, 2017 A pomyślałeś że jakiś śmieszek może wybrać np. EU2? Łatwo to obejść.
elot360PL Posted February 20, 2017 Report Posted February 20, 2017 Z tego co kojarzę to na tym serwerze jest NCZ na całej mapie. Admin raczej zauważy że np NCZ ktoś ma na środku autostrady.
Recommended Posts