Ksiadz1995 Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Witam mam Problem gdy włanczam ets mp,loguje się na swoje konto, i załancza mi się gra ale gdy jak juz jestm w grze klikam F5 by teleportować się na servis i wtedy zatrzymuje się na czarnym obrazie gdy klikam Cirtl+Alt+delete to nie mam myszki i strzałkami muszę wyłanczać grę. Proszę o pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby122 Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 Spróbuj Na nowo zainstalować sterowniki a jak nie to może coś ci się zepsuło z plikami lub w systemie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiszpan Posted January 22, 2017 Share Posted January 22, 2017 @miki2054 Wyłącz synchronizacje Steam Cloud (Widok>Ustawienia>Cloud>Odznacz 1 ptaszka) jak to nie podziała poczekaj az gra sama zacznie działać, nie klikaj niczego, żadnych kombinacji,czegokolwiek. Odejdź od komputera na 10-15 min powinno podziałać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ksiadz1995 Posted January 23, 2017 Author Share Posted January 23, 2017 (edited) synchronizacje Steam Cloud mówisz zastanawiam się czy to może być problem bo no wcześniej nie miałem jej włonczonej i na starszym systemie także nie miałem. https://zapodaj.net/f708cb3872a2b.png.html A i jeszcze to mi się włancza podczas włonczenia aplikacji mp. Edited January 23, 2017 by miki2054 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ruby122 Posted January 23, 2017 Share Posted January 23, 2017 Prawdopodobnie masz profil z internetu lub masz profil ktory byl bardzo dawno używany. Poczekaj chwile bo pliki musza sie synchronizowac z czasem mp i wogole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majster Posted February 6, 2017 Share Posted February 6, 2017 Wątek nieaktywny.Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts