Jump to content

Recommended Posts

Posted

Одне з найпоширеніших питань:

Нема вантажу! Що робити?

Для виправлення ситуації знадобиться зробити перезавантаження вантажів. Робиться це так:

Відкриваємо файл config.cfg (Мої документи> Euro Truck Simulator 2) в блокноті

Активуємо в ньому консоль і режим розробника, змінивши наступні рядки:

uset g_console "1"
uset g_developer "1"

Зберігаємо! ctrl + s

У грі натиснути клавішу консолі (~) і ввести команду:

g_force_economy_reset 1

Через вибір профілю перезавантажуєте свій профіль.
З'явиться повідомлення про те, що список вантажів буде перезавантажений - погоджуємося.

Знову відкриваєте консоль і пишете:

g_force_economy_reset 0

• Upvote 1
Posted

Одне з найпоширеніших питань:

Нема вантажу! Що робити?

Для виправлення ситуації знадобиться зробити перезавантаження вантажів. Робиться це так:

Відкриваємо файл config.cfg (Мої документи> Euro Truck Simulator 2) в блокноті

Активуємо в ньому консоль і режим розробника, змінивши наступні рядки:

uset g_console "1"

uset g_developer "1"

Зберігаємо! ctrl + s

У грі натиснути клавішу консолі (~) і ввести команду:

g_force_economy_reset 1

Через вибір профілю перезавантажуєте свій профіль.

З'явиться повідомлення про те, що список вантажів буде перезавантажений - погоджуємося.

Знову відкриваєте консоль і пишете:

g_force_economy_reset 0

А я просто змінював час <g_set_time> =D

Posted

панове перепрошую. сьогодні обновив клієнт на 1.3 захожу в гру МР без проблем але постійний оффлайн

і пише що щось треба обновити

підкажіть для старого, і якщо можна детальніше. дякую.

і ще , світлофори всі чорні О_О

не обовязково якщо є хоча б 2а гаража достатньо пару раз між ними зробити швидке переміщення.

Posted

панове перепрошую. сьогодні обновив клієнт на 1.3 захожу в гру МР без проблем але постійний оффлайн

не обовязково якщо є хоча б 2а гаража достатньо пару раз між ними зробити швидке переміщення.

Яка у вас версія гри?

На даний момент сервер EUROPE 1 OFFLINE

Пробували заходити на другий ?

Posted

перший сервер не працює. присутні баги, всі в очікуванні фікса

Posted

дякую. те що сервак був глюкнутий я сьогодні зрозумів бо все пішло норм)

але багів хватає хоча FPS ніби кращий, на мою думкую.

Posted

Вдалося щось привести до ладу? Підскажіть що відбувається а то змоги подивитись не маю :(

ExtDriverFromLogs (unpack you ets2mp spawning logs) >|< SaPi (advansed info about servers & users in your browser!)

• 2 weeks later...
Posted

ЛЮДИ!!! в етс граю вже дуже давно. ще на  на піратках з купою модів і т.д.

тепер в мене 22 міліона на рахунку, 45 гаражів х5(тільки тому щоб була заправка), більше ніж 154 водіїв найняти не дають, все відкрито))

як розвивати гру дальше :( .

Чи будуть прикручувати додаткові карти.

Екстрім по гірській місцевості,

Локальні гонки з друзями і т.д.

Якщо чесно то той сніг вже дістав(якось на початку включили сніжний буревій, ото було цікаво), бо фізику під зиму не було змінено(а якщо і змінили то надзвичайно частково)((, лише ніч тааака довга.

не розумію їзди в конвоях(крім спілкування) коли швидкість обмежена 90км\год

було б не погано достукатись до розрабів з пропозицією:

-проїхав 5000км з грузом без перевертань і нарікань інших гравців получи обмеження 95км\год

ну і так далі

-але перевернувся , або комусь нашкодив повертайся на 90

я думаю це справедливо і покарання цілком пристойне хоча судової експертизи тут нема і це промах розрабів

бо випустили всіх на одне поле з одинаковими можливостями, а люди такі різні))

• Upvote 1
Posted
Чи будуть прикручувати додаткові карти.

дуже скоро буде новий ДЛС. там буде північна частина Європи.

-проїхав 5000км з грузом без перевертань і нарікань інших гравців получи обмеження 95км\год

ну і так далі

такого не буде, разраб навіть обговорювати це не буде, тому гру можна зламати, і накрутити собі пару мільйонів км

Posted

Україна це не Європа, тому такого ДЛС не буде

А що це по твоему ? Вот Россія до якогось там хребта находиться  в європі ) а Украіна практично в центрі Європи ) 

• Upvote 1
Posted

А що це по твоему ? Вот Россія до якогось там хребта находиться  в європі ) а Украіна практично в центрі Європи ) 

Україна - це Україна. ми говоримо про єдність, але чомусь прирівнюємо себе до інших національностей.

Чи ми одна дружня країна, чи ми філілал інший країни. Україна має слов'янське коріння, а не європейські.

Покажіть мені на мапі, де хоч частина України відноситься до Європи.

Додатково: в цій грі існуючі країни євросоюзу - щоб вам було зрозуміло.

тут не буде країн, які хоч якоюсь частиною відносяться до Євпропи або тільки хочуть до неї вступити.

Posted

Україна - це Україна. ми говоримо про єдність, але чомусь прирівнюємо себе до інших національностей.

Чи ми одна дружня країна, чи ми філілал інший країни. Україна має слов'янське коріння, а не європейські.

Покажіть мені на мапі, де хоч частина України відноситься до Європи.

Додатково: в цій грі існуючі країни євросоюзу - щоб вам було зрозуміло.

тут не буде країн, які хоч якоюсь частиною відносяться до Євпропи або тільки хочуть до неї вступити.

http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%84%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0

• Upvote 1
Posted

"в цій грі існуючі країни євросоюзу"  Україна вже в Євросоюзі?

Гай добре закриєм тему ( не можу свою думку сформулювати ) 

У мене проблема - гра крашится  , перечитав про ці краши все що бачив на форумі , ні чого не допомогло . Вже і гру заново встановлював , і новий профіль створював , а воно все рівно крашить ..

Posted

• запустіть гру від імені адміна. пкм по грі - властивості - сумісність - запустити від імені адміна.

якщо є будь-які моди - видаліть їх. навіть мод на графіку

поновіть directx 9 та microsoft visual c++

уникайте таких міст як Rotterdam, Europort, Amsterdam, Berlin - тут багато людей

якщо краш в місті, то перезайдіть в сингл і проїдьте це місце

Posted

Гай добре закриєм тему ( не можу свою думку сформулювати ) 

У мене проблема - гра крашится  , перечитав про ці краши все що бачив на форумі , ні чого не допомогло . Вже і гру заново встановлював , і новий профіль створював , а воно все рівно крашить ..

grafikkarta u tebe jaka?

v mene takoj postiyni crashi.

gra visne i z'javlaetsja vikno crash'a.

meni vje zdaet'sja sho ce problema moeie nvidia. na amd crashiv vzagali ne bulo. bulo 5 fps, bulo i 2 fps. ale crashiv - ni.

i te sho radit' legress ne dopomagae.

ja she ne probuvav noviy profil' stvorjuvati mojlivo cej variant jakos' dopomoje, hocha navrjad...

Posted

крашi бувуть взагалi з приводу: не оновленнi відео драйвера, directx, microsoft visual c++, нестачі пам'яті ОЗУ, iнших модiв, якi не пiдтримуються МП
спробуйте оновити відео драйвер: Steam - Перевірка нової версії драйвера відео карти

Posted

крашi бувуть взагалi з приводу: не оновленнi відео драйвера, directx, microsoft visual c++, нестачі пам'яті ОЗУ, iнших модiв, якi не пiдтримуються МП

спробуйте оновити відео драйвер: Steam - Перевірка нової версії драйвера відео карти

nu mene ce to4no ne stosuetsja. 16gb ram, dx c++ i driver - vse ostannje  :(

Posted

можливо, це проблема на стороні сервера. Що я можу порадити - уникайте великих міст.

Так само причиною краша може бути використання заборонених модов гравцями. 
це все вiд вас не залежить
Posted

така проблема. дуже часто коли захожу в гру вибиває таку помилку. захожу з правами адміністратора . як вирішити цю проблему? гра ліцензіна.

2015_02_04_00002.jpg

Posted

ця проблема взагалi на серверi але ви можете її вирішити шляхом перезавантаження свого роутера, через меню налаштувань, і очищенням кеша DNS

Posted

ця проблема взагалi на серверi але ви можете її вирішити шляхом перезавантаження свого роутера, через меню налаштувань, і очищенням кеша DNS

не допомогло .модем d-link dsl-2600u