pavellox Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Witam Po ostatniej aktualizacji mp, mój mikrofon w grze nie działa. Nie pojawia się nawet ikonka, że coś mówię, więc to nie głośność w grze. Tak jakby klawiatura nie działała, ale działa Nie wiem gdzie szukać przyczyny. Jak ktoś wie to proszę o pomoc.
1 RaneMoro Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Witaj @pavellox! Sprawdź w ustawieniach (zębatka) jaki mikrofon masz zaznaczony. Powinien być microphone realtek studio. Pozdrawiam, Rane
0 Titanic4 Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Na początku musiałbyś sprawdzic urządzenia nagrywania w komputerze. Czat głosowy jest wyłączony, gdy nie ma urządzenia nagrywającego. If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements. Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above. How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel
0 pavellox Posted January 6, 2017 Author Report Posted January 6, 2017 20 hours ago, RaneMoro said: Witaj @pavellox! Sprawdź w ustawieniach (zębatka) jaki mikrofon masz zaznaczony. Powinien być microphone realtek studio. Pozdrawiam, Rane zgadza się, wyłączone było. Już wszystko OK, dzięki
0 KOZIK_ Posted January 6, 2017 Report Posted January 6, 2017 Problem rozwiązany. Najlepsza odpowiedź oznaczona. Zamykam i przenoszę do rozwiazanych
Question
pavellox
Witam
Po ostatniej aktualizacji mp, mój mikrofon w grze nie działa. Nie pojawia się nawet ikonka, że coś mówię, więc to nie głośność w grze.
Tak jakby klawiatura nie działała, ale działa
Nie wiem gdzie szukać przyczyny. Jak ktoś wie to proszę o pomoc.
5 answers to this question
Recommended Posts