MikolajPL Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 Czy da się jakoś usunąć historie kar przeze mnie bądź administratora Multiplayer? Teraz jeżeli dostane bana będe miał go chyba na 4 mies. nawet jeżeli nie wszystkie były słuszne... jakaś 1/3 moich banów to bany bez sensu dany :'(
H&V I Patrycja. Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 Nie da się usunąć historii. Bany mają rok ważności - po upływie roku bany "wygasają" i nie wliczają się przy nadawaniu nowej kary. Jedynie bany, które są nadane przez pomyłkę, albo dowód jest niewystarczający (a mimo tego ban został nadany) podlegają usunięciu. 1
MikolajPL Posted January 5, 2017 Author Report Posted January 5, 2017 23 hours ago, PatrycjaPL said: Nie da się usunąć historii. Bany mają rok ważności - po upływie roku bany "wygasają" i nie wliczają się przy nadawaniu nowej kary. Jedynie bany, które są nadane przez pomyłkę, albo dowód jest niewystarczający (a mimo tego ban został nadany) podlegają usunięciu. Ok, Dzięki, a jeśli mam właśnie kilka nie stosownych banów mam to zgłosić na forum czy jak?
H&V I Patrycja. Posted January 5, 2017 Report Posted January 5, 2017 Z tego co widzę po twojej historii banów to żaden z nich nie jest nadany bez powodu. Możesz napisać do Project Managera z prośbą o przejrzenie historii banów - być może bany bez dowodu będą usunięte. Jak ja byłam adminem i nie dawałam dowodu to moje bany były usuwane więc sądzę, że PM poprosi Administratora o dodanie dowodu czy coś.
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted January 19, 2017 Report Posted January 19, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych.
Recommended Posts