RootKiller Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Witajcie, nowa aktualizacja została wydana!Zmiany: Dodano awatary. Poprawiono tworzenie ciężarówek. Tablica graczy poprawiona. Optymalizacje. Nametagi poprawione. Sygnalizacja świetlna zsynchronizowana. Szerokiej drogi! 2 ...
Duczo Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 fajnie , ale już widzę małe problemy jak mamy w tabie użyć opcji steam profil ? myszka się nie da Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Duczo Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 popsuło sie cos poproszę o skasowanie zbędnych postów Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Wexu Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Spoko jest, ale łapie crashe co chwila ... + niestety ale popsute są skiny naczep... każdy widzi inne malowanie. DODATKOWO. Brakuje funkcji wyłączania tych pierdzielonych awatarów koło nicków... if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam!
Duczo Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 up. opcja jest w seting Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Szychu Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Oj oj, dorzucili jeszcze synchronizację pogody
LAA Trans l Krystian05 Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Tak!? Inny pisza ze jest
Wexu Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 @Duch - nie mam pobranego Winter moda, nie mam okienka z Opcjami :| + śnieg padający bez modu XD if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam!
Michu Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 No to tak kilka spostrzeżeń: - Szkoda, że zniknęły odległości od gracza w tabeli (pomocne było podczas wyprzedzania) i niby nic, ale szkoda też, że ilość graczy w kwadracie zniknęła, - Osoby grające na myszy nie mają jak przewijać listy, ani przełączyć na id steam, - Często crashuje i czasami jak sie nagle zatrzymam to silnik mimo, że nie gaśnie to obroty nie chcą się wkręcić (pierwszy raz się z tym spotykam), - Mimo, że nie mam wintermoda i mam wyłączony deszcz to z nieba sypie śnieg (chociaż bardziej to przypomina spadające pióra ) + Trochę mniej zacina przy większej liczbie graczy.
LasQa Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Żeby obsługiwać tab trzeba trzymać prawy przycisk myszy i klikać lewym. Co do podwójnych naczep, wejdą dopiero po premierze DLC skandynawia. Jak dla mnie Tab maksymalnie zrąbali, nie ma odległości, nie ma ilości graczy, nie da się tego zmniejszyć/zwiększyć, a co za tym idzie na laptopach i małych ekranach komputerowych "TAB" zajmuje 1/4 ekranu i dodatkowo nie wiem co z graczami jeżdżącymi na myszce.
HanibaII243 Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Jak wyżej nie podoba mi się ten tab , crashuje jak diabli a ten śnieg to wygląda jak papier.
WooQash Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Sądziłem, że sprawa tab'a zostanie trochę lepiej rozwiązana. Moim zdaniem okno powinno posiadać odległości od innych graczy. Mogłaby być też opcja aby sobie ustawić przeźroczystość okienka. Samo działanie (czyli trzymanie PPM) jest ok, i tutaj niestety myszowcy muszą się z tym pogodzić. Coś za coś, z klawiatury ciężko by było tym zarządzać np. dla klawiaturowców. Są wady i zalety, niestety.
LasQa Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 @up Równie dobrze to samo mogli by powiedzieć "myszowcy" do "klawiaturowców" jakby był tab obsługiwany klawą. To nie jest rozwiązanie, albo dogadzamy wszystkim albo nikomu. Tak tak wiem, wszystkim się nie da.
WooQash Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Skoro wszystkim się nie da to zostaje tylko nikomu... Albo mieć marchewkę, albo ją zjeść. Chat w tej chwili też można obsługiwać spokojnie śmigając na kierownicy/padzie i jakoś sytuacja ucichła pomimo drobnych lamentów na początku po wprowadzeniu.
HanibaII243 Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Powiem wprost poza synchronizacją świateł to reszta to beznadzieja Tab - beznadzieja Pseudo Śnieg - to papier.. Deszcz - to aby na pewno deszcz? Crashe... EKIPO ZACZNIJCIE SŁUCHAĆ PROPOZYCJI GRACZY a nie wprowadzacie awatary na co to komu?
erykmoz Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Awatary to fajny pomysł Generate your own dynamic signature at http://jmdev.ca/twitch/ Take a look at in-game-rules http://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/15-in-game-rules/
Duczo Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 co do synchronizacji świateł czy na pewno ona jest ? w białymstoku palą się wszędzie red mowa o małych skrzyżowaniach chyba że tak ma być po 24;00 ? Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Roxon40 [PL] Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Z tego co piszecie to nie ma sensu pobierać. Trzeba czekać na poprawki.
Duczo Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 zlikwidować te drobne błędy i jak by nie patrzeć to kawał dobrej roboty Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Wexu Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Ogólnie, aktualizacja, to praca bardzo dobra, prócz paru niedociągnięć z TABem (tabelą), i z tego co widzę, co piszą admini, to zbugowana sygnalizacją. Dać możliwość wyłączenia tych awatarów nawet jak nie mam Winter Moda i będzie świetnie, ponieważ aktualnie nie mam tej zakładki 'Settings'... Muszę się chyba zdecydować na pobranie tego xd. if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam!
varg222 Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 co do synchronizacji świateł czy na pewno ona jest ? w białymstoku palą się wszędzie red mowa o małych skrzyżowaniach chyba że tak ma być po 24;00 ? Ja miałem to samo w Katowicach, Dresden i Łodzi. Na każdej krzyżówce paliły się czerwone światła.
Recommended Posts