promastergaming1112 Posted January 3, 2017 Report Posted January 3, 2017 Nie zauważyliscie idiotów na drogach - jest ich pełno i każdy to wie! Przedstawiam poradnik jak wykiwać ananaska 1.Ktos Cię zajeżdża a ty hamujesz i cymbał nie pozwala się wyprzedzić. Zatrzymaj się na poboczu (jak jest albo na trawie) poczekaj chwilkę np. Zrób sobie herbatę w 2 minuty i mały rusek Ci odpusci i będziesz mógł kontynuować swą podróż. 2. Typek cię spycha co zrobić ? Zwolnić lub zatrzymać się najlepiej zniknąć z pola widzenia ananaska oczywiscie jesli ktos Cię nagrywa lub sam nagrywasz to zgłos się do administratora 3. Wypadki na siłę, spowalnianie jak uniknąć nie potrzebnych kosztów naprawy ? Jedziesz 70 km/h ktos cię wyprzedza i zaczyna hamować do 0 załóżmy. My staramy się wyhamować nie uderzając. Jesli osobnik będzie stał w miejscu cały czas staramy się wyminąć i zaparkować pojazd w bezpieczne miejsce jesli "buraczek" będzie nie ustępliwy i będzie dodatkowo zajeżdżać stoimy w bezruchu by UŚPIĆ czujnosc. Może też być tak że cebulak będzie jechał np. 40 km/h to jedziemy 30km/h lub zatrzymujemy się w bezpiecznym miejscu i przepuszczamy kierowców i włączamy się do ruchu BONUS Chcesz ominąć korki wiedzieć co się dzieje na drogach uniknąć niepotrzebnego stania w korku http://ets2map.com/ (odpal na urządzeniu obok by widzieć ruch na wybranej trasie) POLECAM PS. Mam nadzieje że się przyjmie Dzięki tyle ode mnie Pozdrawiam promastergaming1112 1
ElectroMusic! Posted January 3, 2017 Report Posted January 3, 2017 Chciałeś napisać jednym zdaniem, że co by się nie działo to zatrzymujemy się na poboczu i czekamy na uspokojenie sytuacji? 1 na 100 osób to robi, reszta jedzie dalej, bo chce się bardziej wkurzać. <->
promastergaming1112 Posted January 3, 2017 Author Report Posted January 3, 2017 13 minutes ago, ElectroMusic! said: Chciałeś napisać jednym zdaniem, że co by się nie działo to zatrzymujemy się na poboczu i czekamy na uspokojenie sytuacji? 1 na 100 osób to robi, reszta jedzie dalej, bo chce się bardziej wkurzać. Też to może pomóc w takich sytuacjach lecz ma to też charakter edukacyjny bo nie którzy nie wiedzą jak się zachować w takich sytuacjach
maxymiliano Posted January 3, 2017 Report Posted January 3, 2017 Ja nie wiem czy to można nazwać poradnikiem ale jeżeli tak to według mnie jest to po prostu niepotrzebne i robi spam. I jeżeli któs chce zobaczyć co dzieje się na drodze gdy jest korek to jest przecież kamera 0 bo gdyby każdy miał stawać na pobocze i właczac mape no to troche uciążliwe by to było. Nie mówie tu o tych co mają minimum 2 monitory.
Maksiator Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 Poradnik pomocny. W końcu nie lepią się do mnie ludzie :). Mapka też nice.
Kamyk LBN Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 Ok, super,a co zrobić jak baran jedzie na czołówkę? w moim przypadku właśnie ostatnio trafiam na takich idiotów
S2YBKI Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 1 hour ago, kamykkamil said: Ok, super,a co zrobić jak baran jedzie na czołówkę? w moim przypadku właśnie ostatnio trafiam na takich idiotów Oczy trzeba zamknac 2 Steam
bazyliszek [PL] Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 Mnie ten poradnik niepotrzebny. Im bardziej mnie ktoś trolluje tym dłuższy odpoczynek sobie załatwia bo wszystko nagrywam 1
Fredziol Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 2 hours ago, kamykkamil said: Ok, super,a co zrobić jak baran jedzie na czołówkę? w moim przypadku właśnie ostatnio trafiam na takich idiotów Alt+Tab i niech się dzieje wola nieba xD 3
promastergaming1112 Posted January 4, 2017 Author Report Posted January 4, 2017 19 hours ago, maxymiliano said: Ja nie wiem czy to można nazwać poradnikiem ale jeżeli tak to według mnie jest to po prostu niepotrzebne i robi spam. I jeżeli któs chce zobaczyć co dzieje się na drodze gdy jest korek to jest przecież kamera 0 bo gdyby każdy miał stawać na pobocze i właczac mape no to troche uciążliwe by to było. Nie mówie tu o tych co mają minimum 2 monitory. chodzi mi oto żeby sobie załączyć na telefonie lub tablecie lub na wspomnianym 2 monitorze
Kamyk LBN Posted January 4, 2017 Report Posted January 4, 2017 2 hours ago, Mlody21 said: Oczy trzeba zamknac Tak też czynię :P
MikolajPL Posted January 8, 2017 Report Posted January 8, 2017 " Chcesz ominąć korki wiedzieć co się dzieje na drogach uniknąć niepotrzebnego stania w korku http://ets2map.com/ (odpal na urządzeniu obok by widzieć ruch na wybranej trasie) POLECA" ETS2map ostatnio nie działa... :'( 1
G R E N Z [PL] Posted January 9, 2017 Report Posted January 9, 2017 Najlepsi to są Ci z osobówek. Typek cały czas za mną jechał, stukał, pukał aż w końcu wpierdzielił mi się między ciągnik a naczepę tak go povixiło że wystrzelił jak z armaty. Trolla nigdy nie wolno karmić, jeżeli coś robi nieprzyjemnego dla nas to najlepsze jest go olać czyli albo się zatrzymać albo jechać spokojnie tj. wcześniej. Prędzej czy później odpuści.
terrordrome Posted January 9, 2017 Report Posted January 9, 2017 ^ Problem polega na tym, że czasami możesz trafić na osobę, która będzie jechała za Tobą przez resztę trasy. Ja tak miałem ostatnio na EU1, gdzie trafiłem na 2 idiotów, którzy mnie oraz inne osoby blokowali i ramowali zupełnie bez powodu. Nie byłem w stanie kontynuować dalej trasy i musiałem przejść na SP. Nawet zatrzymane nic nie pomogło bo zatrzymywali się razem ze mną i uderzali i w ciężarówkę i w naczepę. Tak więc wszystko zależy od tego na kogo trafisz.
[SPB]Gallahate Posted January 9, 2017 Report Posted January 9, 2017 Uważam że w Community MP jest za dużo takiego buracwa i idiotów na drodze wysyłanie raportów nic nie da bo zanim admin da ci spectate to już będzie po sprawie nie wiadomo czyja wina a nie możesz reportować każdego kto jedzie obok na wszelki wypadek Powinno być więcej adminów albo inaczej to ogarniać bo to jest denerwujące ile ja razy miałem długa trase i mi debil wjechał i oczywiscie autosave daleko albo przypadkiem go zrobilem klikając na 7 by sprawdzić uszkodzenia(mam na 8) albo w ogóle nie robiłem więc tepnie mnie tam gdzie byłem wczoraj autosave Trzeba to ogarnąć wszyscy sciągać frapsy i inne i oczyśmy community z buractwa nie każdego stać na ETS plus dodatki a w dodatku powinny też być bany na IP w grze(wiem że niektórzy mają zmienne)
SlimShady! Posted January 10, 2017 Report Posted January 10, 2017 On 4.01.2017 at 3:24 PM, Fredziol said: Alt+Tab i niech się dzieje wola nieba xD Hahah, wygrałeś Często korzystam z tej opcji grając ze znajomym Co do poradnika. Może i dobry, może i nie. Wszystko zależy od tego jak szybko ktoś się denerwuje i jaki humor w danym dniu posiada. Mi jak by ktoś takie coś zrobił, a miałbym dobry humor to śmiałbym się z niego, oczywiście wcześniej robiąc autosave. Jeśli jednak humoru bym nie miał. Na pewno nie zjechałbym na pobocze i czekał aż jaśniepan X sobie odpuści. Wolałbym wziąć sprawy w swoje ręce 1
H&V I Vaiarek Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 Bazyliszek ma rację. Jeśli nagrywacie to niech ramują do woli. Im więcej nagracie - tym dłuższy odpoczynek od MP mu zalatwicie. 1 Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
The_Stig_PL Posted January 11, 2017 Report Posted January 11, 2017 Najbezpieczniej to trzymać od takich piratów drogowych z daleka przepuść ich niech sobie lecą i gdzieś na zakręcę się rozbijają
bazyliszek [PL] Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 On 9.01.2017 at 0:03 PM, logmaster34 said: Najlepsi to są Ci z osobówek. Typek cały czas za mną jechał, stukał, pukał aż w końcu wpierdzielił mi się między ciągnik a naczepę tak go povixiło że wystrzelił jak z armaty. Trolla nigdy nie wolno karmić, jeżeli coś robi nieprzyjemnego dla nas to najlepsze jest go olać czyli albo się zatrzymać albo jechać spokojnie tj. wcześniej. Prędzej czy później odpuści. W przypadku większości wystarczy skłamać pisząc na chacie, że nagrywamy. Zdecydowana większość odpuści bo nie chce mieć bana. Mnie jeden raz gościu trollował samym koniem na eu2. Na odcinku serwis w Calais- wyjazd na autostradę, 3- krotnie musiałem przenieść się na serwis. W końcu się wkurzyłem ale tylko napisałem, ze go reportuję bo mam nagrane. Skutek? Gościu przestał mnie ramować i jechał za mną od Calais aż do końca pisząc na chacie na okrągło "SORRY" i "LOVE". 3
Czlowiek biznesu Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 3 hours ago, bazyliszek14 said: W przypadku większości wystarczy skłamać pisząc na chacie, że nagrywamy. Zdecydowana większość odpuści bo nie chce mieć bana. Mnie jeden raz gościu trollował samym koniem na eu2. Na odcinku serwis w Calais- wyjazd na autostradę, 3- krotnie musiałem przenieść się na serwis. W końcu się wkurzyłem ale tylko napisałem, ze go reportuję bo mam nagrane. Skutek? Gościu przestał mnie ramować i jechał za mną od Calais aż do końca pisząc na chacie na okrągło "SORRY" i "LOVE". Znam to bardzo dobrze jak gracze błagają aby nie wysyłać nagrania do truckersmp.Dużo osób na to nie zwraca uwagę na rec do admin .Nadal trolują. Ja im daje drogę wolną aby mnie trolowali a potem są bany na 1 miesiąc lub permanentne .A potem piszą aby ich obandować na skrzynkę e-mail lub w sekcji komentarzy .Na yt błagają lub trolują i wysyłają znajomych aby dawali łapki w dół. 1
bazyliszek [PL] Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 2 minutes ago, Wolny Michal said: .A potem piszą aby ich obandować na skrzynkę e-mail lub w sekcji komentarzy .Na yt błagają lub trolują i wysyłają znajomych aby dawali łapki w dół. Też to znam. Dzisiaj jeden na YT wyzwał mnie od dupków bo nie wiedział, ze wyprzedzając po powierzchni wyłączonej z ruchu łamie regulamin. On i jego kumple próbują do chwili obecnej zrozumieć za co on dostał bana. Na razie padło stwierdzenie ze dostał za zbyt szybką jazdę
The_Stig_PL Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 5 hours ago, bazyliszek14 said: W przypadku większości wystarczy skłamać pisząc na chacie, że nagrywamy. Zdecydowana większość odpuści bo nie chce mieć bana. Mnie jeden raz gościu trollował samym koniem na eu2. Na odcinku serwis w Calais- wyjazd na autostradę, 3- krotnie musiałem przenieść się na serwis. W końcu się wkurzyłem ale tylko napisałem, ze go reportuję bo mam nagrane. Skutek? Gościu przestał mnie ramować i jechał za mną od Calais aż do końca pisząc na chacie na okrągło "SORRY" i "LOVE". Dobrze gadasz oni się boja dostać bana też warto robić save podczas trasy np na stacji poboczu itp
elot360PL Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 Tak a propo wyzywania i głupiego tłumaczenia się pod filmem z dowodem. 2
The_Stig_PL Posted January 12, 2017 Report Posted January 12, 2017 32 minutes ago, elot360PL said: Tak a propo wyzywania i głupiego tłumaczenia się pod filmem z dowodem. Chyba mu się kierunki pomieszały haha masz subka 1
kokoniskoo Posted January 15, 2017 Report Posted January 15, 2017 Potwierdzam i popieram, ale z drugiej strony są również osoby takie jak tutaj: https://www.youtube.com/channel/UCyGgCCa2yBqJ0QQ7EI7cXBA/videos , które same łamiąc w tym czasie regulamin, polują na osoby, które z różnych powodów zatrzymały się, nawet nie utrudniając ruchu, bądź wręcz w miejscu gdzie mogły to zrobić, po czym zgłaszają to jako blokowanie. Typowe pieniactwo i próby podbudowania ego, które też nie powinny mieć przyzwolenia i być popierane.
Recommended Posts