ElectroMusic! Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Jak w temacie: W jakim państwie lubisz najczęściej jeździć i dlaczego? Ja się wypowiem za jakiś czas. <->
MadeBySkill_PL Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Po Polsce bo mam dodatek Ekspansja Polska Z dnia 22 grudnia 2014 roku
FLYP Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Wszędzie, tylko nie w okolicach Rotterdamu i Amsterdamu, bo za duże lagi xD My World Of Trucks profile
Lulu PolskiMiliarder Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Ja osobiście lubię jeździć po Niemczech ponieważ jest tam dosyć mało troli jednak co mi przeszkadza to że jest tam trochę mały ruch
Daw Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Wlochy Ladne tereny tam sa i wg fajnie sie tam jezdzi
elot360PL Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Wszędzie tam gdzie nie ma frajerów, idiotów, trolli, kretynów i gdzie nie ma Rotterdamu i Amsterdamu. Reszta znośnie ;P 1
KiithSomtaaw Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Ja osobiście wszędzie lubię jeździć. Rotterdam omijam w trakcie szczytu frekwencji. Little Offtop: Prawda jest taka, że trolla to spotkasz na landówce po środku niczego, gdzie dziennie przejedzie 2-3 graczy na krzyż. Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput. – Mein Hund hat keine Nase! – Und wie riecht er dann? – Schrecklich!
arusf2011 [PL/EN] Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Tam, gdzie najmniej ludzi. Głównie kierunek południa Europy lub GB via Amsterdam, bo uważam, że te trasy są mniej fpsożerne podczas nagrywania, szczególnie w nocy.
LosT Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Super się jeździ w Niemczech, nie za dużo ludzi jeździ po autostradach, czasem znajdzie się jakiś idiota, który zblokuje ulicę, bo mu się nudzi. Cóż są i tacy ludzie. W Szwajcarii piękne krajobrazy, może za dużo graczy tam nie jeździ ale w sumie wspaniale jest. Odradzam jeździć do Holandii ( Rotterdam, Amsterdam ) i port Calairs, tam to dopiero sieka jest. Korki korkami, lecz połowa nie potrafi stać w korku i czekać na swoją chwile, tylko wpychają się, blokują drugi pas lub całą drogę. 1
m4lymisiu Posted January 11, 2015 Report Posted January 11, 2015 Lubię jeździć do Anglii oraz do Holandii bo są korki do portu
świstak cham Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Ja najczęściej jeżdżę po Niemczech
LAA Trans l Krystian05 Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Wschodnia czesc europy czyli Polska, Slowacja lub Wegry
NewTon Posted January 12, 2015 Report Posted January 12, 2015 Niemcy, Polska, Austria. Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl
Bartazel Posted January 14, 2015 Report Posted January 14, 2015 W Austrii, Czechach i Słowacji bardzo lubię jeździć ze względu na krajobrazy, ale rzadko tam bywam. Jeżeli natomiast chodzi o przyjemność prowadzenia to zdecydowanie Niemcy, brak bramek, szerokie autostrady. No i zdecydowanie nie lubię Wielkiej Brytanii, chociaż nie jestem w stanie powiedzieć dlaczego.
[SRBP] Damian [PL] Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 Polska Szczególnie trasy jedno jezdniowe
ElectroMusic! Posted January 18, 2015 Author Report Posted January 18, 2015 Ja lubię po Polsce i dolnych częściach mapy, bo... bo są lepsze krajobrazy. <->
I<3VODKA Posted January 22, 2015 Report Posted January 22, 2015 Wole jezdzic po wschodzie Europy, glownie po landowkach . Najlepsza trasa to Szczecin - Olsztyn - Bialystok - Lublin - Kosice i landowka do Banskiej Bystricy Oficjalna grupa dla polskiej społeczności | Facebook >>> How to become admin? Click here! <<< wiadomości belgia wydarzenia belgia informacje belgia wiadomości bruksela wydarzenia bruksela informacje bruksela tłumacz przysięgły bruksela tłumaczenia przysięgłe belgia tłumacz bruksela rozliczenie podatku belgia
H&V I Vaiarek Posted January 24, 2015 Report Posted January 24, 2015 Zdecydowanie Polska, Słowacja i Węgry. Tereny z Going East! są po prostu przecudowne. Można trochę powyglądać za szybę Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
MrLopata Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Najbardziej lubię jeździć po Niemczech, trasa z północy na południe i z powrotem a nie lubię najbardziej Wielkiej Brytanii ze względu na ruch lewostronny (Parę razy zdarzyło mi się o tym zapomnieć ).
Pukuwer Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Polska, Słowacja i Holandia. Najciekawsze trasy.
blacov89 Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Ja jezdze najczesciej w korytarzu pl-de-gb. Co zauwazylem to bardzo maly ruch, Generalnie jadac np z Wroclawia do Anglii to jedynie w portach jest jakis ruch i w miastach, bardzo rzadko sie spotyka kogos po drodze, nie wiecej niz 6-7 graczy na cala trase poza miastami i portami. Mimo ze online jest blisko 2000 osob.
|SEMI| CukS Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Włochy, Austria, Węgry, Czechy, Słowacja i Polska oczywiście <3
Venom | Pacio Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 Wlochy, południowa Francja, trasa Wrocław - Rotterdam 1
Recommended Posts