Lulu PolskiMiliarder Posted December 22, 2016 Report Posted December 22, 2016 Witam znowu bardzo serdecznie! Iż usunięto mi temat bo jakimś 12 latkom się to nie spodobało jak i samemu moderatorowi stwierdziłem że otwieram sobie kolejny temacik i mam nadzieje, że nie zostanie on usunięty bezpodstawnie tak jak poprzedni ,a jeżeli komuś coś się nie podoba to zapraszam do kontaktu. Na zachętę znowu zostawię tutaj zdjęcie mojego dziada, wieczorem może coś tutaj wpadnie . Wstążka na przodzie mojego akwarium wiadomo dlaczego... Pozdrawiam! 1
Lulu PolskiMiliarder Posted December 22, 2016 Author Report Posted December 22, 2016 (edited) Witam! Nie będę się zbytnio rozpisywać gdyż nie mam na to czasu bo szefo popędza i magnezy każe kłaść bo z robotą nie wyrabiamy :E Ale dobra krótka relacja z Siedlec do Łukowa z 24t mrożonek do pobliskiego Tesco. Po rozładunku dziadowatym markecie herbaciaków ruszam dalej na Garwolin na załadunek mięsa w tamtejszej masarni i to będzie chyba koniec wyjazdów przed świętami jak oczywiście szefo cioty nie dostanie i nie będzie mi kazać gdzieś wyjechać :E . Także bajo i szerokości koledzy ! Edited December 22, 2016 by Lulu PolskiMiliarder
Lulu PolskiMiliarder Posted December 23, 2016 Author Report Posted December 23, 2016 (edited) Pazen machen pod Berlinem i wesołych świąt bo jutro raczej nic nie wpadnie Edited December 23, 2016 by Lulu PolskiMiliarder
KOZIK_ Posted January 6, 2017 Report Posted January 6, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum
Lulu PolskiMiliarder Posted January 7, 2017 Author Report Posted January 7, 2017 Krótka przerwa gdzieś w Reichu
Lulu PolskiMiliarder Posted January 8, 2017 Author Report Posted January 8, 2017 (edited) Nowy projekt w fazie alpha :V Edited January 8, 2017 by Lulu PolskiMiliarder
Lulu PolskiMiliarder Posted February 13, 2017 Author Report Posted February 13, 2017 Jeszcze trochę poprawek i będzie dobrze :V
Majster Posted February 27, 2017 Report Posted February 27, 2017 Wątek ponownie nieaktywny.Zamykam i przenoszę bez możliwości powrotu. 1
Recommended Posts