KWI@TEK Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Zapraszam do obejrzenia filmu firm, które by chciałyby się za reklamować na yt ps. To nie jest reklama mojego yt - tylko reklama firm na yt
H&V I Patrycja. Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Z mojego punktu widzenia, jako kierowcy H&V, naszej firmie coś takiego by potrzebne nie było, bo sami umiemy sobie zadbać o reklamę i sądzę, że inne firmy, które ten staż na MP już mają dość spory również wiedzą jak zadbać o renomę Co najwyżej skorzystały by z tego małe firmy, które nie mają tematów na forum MP albo jeszcze są na etapie wdrażania na tym forum 1
[RT] Aro34 Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 4 minutes ago, PatrycjaPL said: Z mojego punktu widzenia, jako kierowcy H&V, naszej firmie coś takiego by potrzebne nie było, bo sami umiemy sobie zadbać o reklamę i sądzę, że inne firmy, które ten staż na MP już mają dość spory również wiedzą jak zadbać o renomę Co najwyżej skorzystały by z tego małe firmy, które nie mają tematów na forum MP albo jeszcze są na etapie wdrażania na tym forum Pati całkowicie się z Tobą zgadzam to 1 a druga mam wrażenie ze koleś niepotrzebnie sobie posty nabija 3
bazyliszek [PL] Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 ^ w dziale off topic posty nie są nabijane 1
Guest Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Takie coś już robi "Artur PL" więc nie wiem po co masz takie samo zrobić ...
H&V I Patrycja. Posted December 9, 2016 Posted December 9, 2016 ^ Dokladnie. W dodatku sądzę, że wiele firm wolałoby mieć reklamę u ludzi pokroju Artura, których obserwują setki bądź tysiące graczy. Ja też mogę sobie zrobić kanał na YouTube i polecać firmy, ale na co to komu?
Guest Posted December 12, 2016 Posted December 12, 2016 Strata czasu. Ponieważ każdy potrafi sam godnie reprezentować firmę. Może trzeba zamknąć już ten temat?
mati216PL Posted December 13, 2016 Posted December 13, 2016 Zgadzam się z @Mikkell. Poza tym, jak firma chce się zareklamować to jest od tego Forum TruckersMP i grupa na Facebooku. Można też zrobić jakiś konwój, który zobaczy dużo osób i to jest autoreklama. 1 edgelogistic.pl
Minato Mirai 21 Posted December 19, 2016 Posted December 19, 2016 Dobrą auroreklamę ma HGT - mają 1 miejsce i są najliczniejsi albo Agromex - ma w składzie admina. Pozostałe opiniują się na forum. Gdybym miał te 75 postów na forum, umiał obsługiwać programy do montażu filmów i miał grafika, zrobiłbym sensowną reklamę.
KOZIK_ Posted December 20, 2016 Posted December 20, 2016 Nie widzicie kto założył ten wątek???? I powiem tyle bez dalszego komentarza 2
bodzio858 PL Posted December 30, 2016 Posted December 30, 2016 Powiem tak naprawde jest to dobry pomysl ale tylko dla tych swiezych firm
Misiek 0_o Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 A jesli zdobede te 75 postów do reklamy firmy na forum to czy bedzie jakas szansa ze ktos mi pomorze ???? - Don't judge a book by its cover
Bandero Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Pomoże w czym? Napisać wątek musisz sam, ewentualnie z pomocą osób z Firmy, ale szczerze wątpię że ktoś Ci będzie pomagał spoza Twojej firmy.
Misiek 0_o Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ok dziekuje - Don't judge a book by its cover
Majster Posted January 15, 2017 Posted January 15, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts