Jump to content

Recommended Posts

Posted

Z mojego punktu widzenia, jako kierowcy H&V, naszej firmie coś takiego by potrzebne nie było, bo sami umiemy sobie zadbać o reklamę i sądzę, że inne firmy, które ten staż na MP już mają dość spory również wiedzą jak zadbać o renomę ;) Co najwyżej skorzystały by z tego małe firmy, które nie mają tematów na forum MP albo jeszcze są na etapie wdrażania na tym forum ;)

• Upvote 1

IzoBqI6.jpg  

Posted
4 minutes ago, PatrycjaPL said:

Z mojego punktu widzenia, jako kierowcy H&V, naszej firmie coś takiego by potrzebne nie było, bo sami umiemy sobie zadbać o reklamę i sądzę, że inne firmy, które ten staż na MP już mają dość spory również wiedzą jak zadbać o renomę ;) Co najwyżej skorzystały by z tego małe firmy, które nie mają tematów na forum MP albo jeszcze są na etapie wdrażania na tym forum ;)

Pati całkowicie się z Tobą zgadzam to 1 a druga mam wrażenie ze koleś niepotrzebnie sobie posty nabija

• Upvote 3
Posted

Takie coś już robi "Artur PL" więc nie wiem po co masz takie samo zrobić ...

Posted

Strata czasu. Ponieważ każdy potrafi sam godnie reprezentować firmę. Może trzeba zamknąć już ten temat?

• 2 weeks later...
Posted

Pomoże w czym? Napisać wątek musisz sam, ewentualnie z pomocą osób z Firmy, ale szczerze wątpię że ktoś Ci będzie pomagał spoza Twojej firmy.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.