Tomasz. Posted December 7, 2016 Report Posted December 7, 2016 Witam. Mam problem, otóż gdy chcę się teleportować do najbliższego serwisu F7+Enter gra się zawiessza, nic się nie dzieje. Co to może być?
0 RaneMoro Posted December 7, 2016 Report Posted December 7, 2016 Witaj @Tomasz.! We właściwościach ETS2 na steam wyłącz syncrhonizację ze Steam Cloud. Powinno pomóc. Pozdrawiam, Rane
0 MAHOMET[PL] Posted December 7, 2016 Report Posted December 7, 2016 Tak jak kolega wyżej napisał. Poczekaj kilka minut, jeżeli nic to nie da, spróbuj zrobić reset ekonomii (u mnie dało rezultaty, gra się nie zacinała), lub odznacz synchronizacje ze Steam Could. Tutaj podaje Ci linki jak możesz zrobić reset ekonomii oraz wyłączyć synchronizacje ze Steam Could: 1.Synchronizacja Steam Could: 2, Reset ekonomii:
0 Tomasz. Posted December 8, 2016 Author Report Posted December 8, 2016 (edited) Wyłączyłem synchronizacje, wszystko działa, jeszcze raz wielkie dzięki. Szerokości. Do zamknięcia. Edited December 8, 2016 by Tomasz.
0 RaneMoro Posted December 8, 2016 Report Posted December 8, 2016 Proszę bardzo, szerokiej drogi @Tomasz. !
0 KOZIK_ Posted December 8, 2016 Report Posted December 8, 2016 Problem rozwiązany. Najlepsza odpowiedź oznaczona. Zamykam i przenoszę do Rozwiazanych
Question
Tomasz.
Witam.
Mam problem, otóż gdy chcę się teleportować do najbliższego serwisu F7+Enter gra się zawiessza, nic się nie dzieje. Co to może być?
6 answers to this question
Recommended Posts