RaneMoro Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Witajcie! Jak wiecie, często można się spotkać z pytaniem: "czy będzie śnieg na multiplayerze". Każdy raczej wie, że... nie będzie. I tu was zaskoczę To tyle! Pozdrawiam, Rane P.S Zapraszam na ankietę (organizowania przez TruckersMP) http://www.strawpoll.me/11754595 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DethTroll Posted November 29, 2016 Share Posted November 29, 2016 Krótko i na temat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cebula27 Posted December 6, 2016 Share Posted December 6, 2016 mam nadzieje bo się doczekać nie mogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] L3chu Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 Teraz tylko czekać na dzieło jakie nam zaprezentuje Team TruckersMP związane z zimą. Może uda im się dodać do moda by był poślisg na śniegu ^.^ (marzenie). Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-7600K CPU @ 3.80GHz Karta graficzna: GeForce GTX 1060 6GBPłyta główna: ASRock Gaming K4 Pamięć: 16 GB RAM (użyteczne 15.95 GB RAM)Bieżąca rozdzielczość: 1920 x 1080, 60HzSystem operacyjny: Microsoft Windows 10 Enterprise Monitor: 1) AOC G2260VWQ6 GAMING! 2) LG 40ub800v-za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo[PL] Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 On 7.12.2016 at 5:05 PM, L3chu said: Teraz tylko czekać na dzieło jakie nam zaprezentuje Team TruckersMP związane z zimą. Może uda im się dodać do moda by był poślisg na śniegu ^.^ (marzenie). Mślę że będzie poślizg rok temu był. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted December 14, 2016 Share Posted December 14, 2016 Powiem tak lekka fizyka mogła by być ale tez nie do przesady ponieważ sami wiecie ile jest troli na drogach itp, a przy takim czymś mogli by oni to wykorzystywać i utrudniać grę innym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 12 hours ago, bakerpk said: Powiem tak lekka fizyka mogła by być ale tez nie do przesady ponieważ sami wiecie ile jest troli na drogach itp, a przy takim czymś mogli by oni to wykorzystywać i utrudniać grę innym. Lekka fizyka i scout ja to widze jedynie jako argagamedon https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duczo Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Gram na MP od jego premiery jak nie jeden z nas, nie ukrywam że w końcu jakaś drobna zima by się przydała! wiem Michał zawsze mówił że nie da się zrobić fizyki bo nie każdy na serwerze jeździ na zimie,więc może zrobić tak jak z scoutem? (EU#2 ma scouta , niech EU#1 ma zimę nawet z delikatną zmianą fizyki) dla tych co nie chcą zimy zawsze pozostaje EU#3 Pierwsza zima była od Satan19990 coś fajnego, zaspy itp .Druga zima wręcz przeciwieństwo niczym jak by 5 minut tylko prószyło. Lecz najważniejsze w tym wszystkim jednak jest dobra optymalizacja 2 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo67 Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Ten pierwszy mod od Satana miał fajny klimat świąteczny bałwany, zaspy, lampki ,choinki i cały ten świąteczny staf, ten drugi to była tragedia, mogliby sie dogadać z satanem żeby udostępnił bo działa na 1.26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzeriusz{ITC} Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 2 hours ago, BTS Duch said: Gram na MP od jego premiery jak nie jeden z nas, nie ukrywam że w końcu jakaś drobna zima by się przydała! wiem Michał zawsze mówił że nie da się zrobić fizyki bo nie każdy na serwerze jeździ na zimie,więc może zrobić tak jak z scoutem? (EU#2 ma scouta , niech EU#1 ma zimę nawet z delikatną zmianą fizyki) dla tych co nie chcą zimy zawsze pozostaje EU#3 Pierwsza zima była od Satan19990 coś fajnego, zaspy itp .Druga zima wręcz przeciwieństwo niczym jak by 5 minut tylko prószyło. Lecz najważniejsze w tym wszystkim jednak jest dobra optymalizacja Przydałaby się taka "prawdziwa" zima w MP. Tylko zaraz wyjdzie kwestia speed limitera.... Stawiałbym bardziej na EU#3. Aaaaaale jak na razie to można pomarzyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Vaiarek Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 Myślę, że gdyby nie niespodziewana premiera Francji to mod byłby już na MP. Nowe tereny Francji to nowe tekstury, które trzeba edytować tak aby miały zimowy wygląd. Trochę dziwnie by to wyglądało gdybyśmy jechali po podstawce, wszystko ośnieżone i nagle wjeżdżamy w zielone tropiki Poza tym dotychczasowa mapa była w klimacie umiarkowanym. Nowa Nicea czy chociażby Marsylia zahaczają już o klimat śródziemnomorski, a to oznacza, że śniegu tam nie zobaczymy. Z ciekawości zerknąłem w internet i Google mi podpowiada, że w Marsylii jest teraz 16 stopni Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo67 Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 mod satanowski dałby rade na singlu działa ładnie na francji Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 6 minutes ago, kylo67 said: mod satanowski dałby rade na singlu działa ładnie na francji ciekawe bo ja gdy go uzywalem w paruzy mialem zielone krzaki na tle bialej polaci sniegu... https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Vaiarek Posted December 15, 2016 Share Posted December 15, 2016 O tym mówię. Mod może działać ale nie wszystkie modele i tekstury będą przystosowane. Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSM [PL] Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 On 15.12.2016 at 2:25 PM, BTS Duch said: [...] (EU#2 ma scouta , niech EU#1 ma zimę nawet z delikatną zmianą fizyki) dla tych co nie chcą zimy zawsze pozostaje EU#3 [...] To byłaby świetna opcja. Tym bardziej, że na EU#1 wchodzą osoby, które rzeczywiście chcą jak najrealniej pojeździć, wypadków i trolli jest stosunkowo mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzeriusz{ITC} Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 (edited) On 15.12.2016 at 9:51 PM, Trybcio86 said: ciekawe bo ja gdy go uzywalem w paruzy mialem zielone krzaki na tle bialej polaci sniegu... zacznijmy od tego że autor uprzedza żeby wyłączyć trawę i krzaki... jeżdżę na modzie czwartą godzinę po Francji i wszystko jest ok Kilka fotek z tras wyłącznie na terenie Francji z modem od Satana: Spoiler Edytuj posty // Bandero Edited December 16, 2016 by Dzeriusz{ITC} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 miałem przerwe od etsa mp i nie powiem wam kiedy to bylo, ale pamietam ze byla juz aktualizacja ze sniegiem do multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 47 minutes ago, falooo19988 said: miałem przerwe od etsa mp i nie powiem wam kiedy to bylo, ale pamietam ze byla juz aktualizacja ze sniegiem do multi. Był dodany do multi winter mod - 6 grudnia 2015. Problemem jest premiera DLC France. ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroMusic! Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 (edited) On 15.12.2016 at 6:51 PM, Vaiarek said: Myślę, że gdyby nie niespodziewana premiera Francji to mod byłby już na MP. Nowe tereny Francji to nowe tekstury, które trzeba edytować tak aby miały zimowy wygląd. Trochę dziwnie by to wyglądało gdybyśmy jechali po podstawce, wszystko ośnieżone i nagle wjeżdżamy w zielone tropiki Wiesz, że chyba masz rację. To mogło spowodować, że trzeba czekać nieco dłużej na śnieg w Multiplayerze. Developerzy, chyba przemyśleli sprawę. Wjeżdżanie w zielone tropiki z białego obszaru, mogłoby spowodować nieodwracalne problemy ze wzrokiem. Hihihi Edited December 18, 2016 by ElectroMusic! <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
CantGiveUP Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Pisali na FB że czekają na wydanie moda od Satana który będzie działał z Francją ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maniorek Posted December 18, 2016 Share Posted December 18, 2016 Ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie śnieg na multiku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaneMoro Posted December 20, 2016 Author Share Posted December 20, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kylo67 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 łeee po tym widać że nie satanowski mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksiator Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Krótko na temat zwięźle i gotowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted January 2, 2017 Share Posted January 2, 2017 Śnieg został dodany więc temat zamykam i przenoszę do archiwum żeby nie było zbędnego nabijania postów. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts