Felicyan Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 Post: Wersja modyfikacji: 1.25.3s (64-bit) Używany kontroler: brak (klawiatura) Informacje o błędzie: Gdy wchodze do gry mam lekko przyciemniony ekran, nie widze cursora oraz nie moge niczego wybrac (w menu profilowym). Jednak gra dziala, poniewaz widze zmieniajace sie screenshoty w menu Jak odtworzyć błąd: wystarczy wejsc do gry (menu profilowe) Screenshoty/filmy: brak
BAKERPK [PL] [ENG] Posted November 28, 2016 Report Posted November 28, 2016 Czy masz zainstalowane najnowsze sterowniki do swojej karty graficznej?
freshu5 Posted December 9, 2016 Report Posted December 9, 2016 Sprawdź sterowniki do karty graficznej spróbuj je uaktualnić a jak masz zaktualizowane i dalej nie działa sprawdź log
Felicyan Posted December 15, 2016 Author Report Posted December 15, 2016 teraz mam juz nowe i wszystko dziala dzieki!! Ale mam inny problem: jak sie teleportuje np. prom czy chce wybrac szybka podroz do innego garazu to mam zwieche dodam ze wylaczylem juz synchronizacje i dalej to samo
arusf2011 [PL/EN] Posted August 29, 2017 Report Posted August 29, 2017 Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts