hasicio1cz Posted November 26, 2016 Report Posted November 26, 2016 Dobrý den Teďkon jsem dostal ban na 3 dny za: excessive modding Mohli by ste mi prosim vysvětlit co to je? Děkuji
Alv4s0r Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 Nepovolené úpravy kamionu , například když máš maják na masce kamionu.... HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
hasicio1cz Posted November 27, 2016 Author Report Posted November 27, 2016 Děláte si srandu? Dyť to ani v pravidlech není že je zakazano mít maják ještě jsem si je 2x četl...
Alv4s0r Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 V českých to bohužel ještě není avšak v oficiálních, které jsou jak zde na foru tak na hlavní stránce TruckersMP, které musíš potvrdit toto uvedeno je. HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
diZZy [CZ] Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 Jak píše Alv4s0r v pravidlech to uvedeno je. A úplně toto samé se řeší v předchozím tématu!
Alv4s0r Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 https://truckersmp.com/rules Zde jsou pravidla, se kterými musíš souhlasit při KAŽDÉ změně pravidel... HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
hasicio1cz Posted November 27, 2016 Author Report Posted November 27, 2016 Ok a jak jsem to měl vědět toto forum je alespoň 1 rok stare a za 1 rok nestačíte napsat pravidla pro čechy? Jak to ti češi maj vědět že jsou další? Myslím že každého normálního člověka napadne že když jsou tam pravidla pro čechy budou tam všechny ne jen polovina. Jak to pak maj ti Češi a Slováci vědět?
Burner Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 Ja som tie pravidlá síce preložil aspoň do SVK, Shadow do CZ, ale ono je to každú chvíľu updatnuté a potom sa mi už vážne nechcelo to prekladať. Preložil som toho už nespočetne veľa, prekladal som dokonca aj myvtc.net do CZ a SVK, čiže sa mi to už jednoducho nechcelo. Ostatní nemajú pokiaľ viem možnosť prekladať pravidlá, čiže sa o to budem musieť postarať ja, alebo nikto iný. Môžem tie topicy editnúť potom, lenže si budem musieť nájsť čas na preklad a kým vôbec zistím čo je všetko v tých pravidlách pozmenené... Ale jednoznačne to preložím.
RaneMoro Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 Pravděpodobně jste např. A hodně světla na vozíku. Nadměrné modding truck hrozí právě takový zákaz.
diZZy [CZ] Posted November 27, 2016 Report Posted November 27, 2016 (edited) hasicio1cz Jak už jsem psal v předchozím tématu od David_Sk. Pokud jsi opravdu četl ony české pravidla zde na fóru až do konce, tak sis určitě všiml poslední věty, a to: Quote Překlady se mohou lišit od původní verze pravidel hry.Prosím, mějte na paměti, že rozhodnutí administrátorů jsou založeny na původní anglické verzi. Takže kritizovat TruckersMP tým, si myslím, není na místě. Edited November 27, 2016 by diZZy [CZ]
hellforce666 Posted December 13, 2016 Report Posted December 13, 2016 Tvl co tady řešíte.Nic takovýho bych si na vozítko nedával.Prostě použiju originál.Tohle mě fakt hlava nebere.Jezdím MP od začátku a nikdy jsem ban neměl a co čtu tady tak ho furt někdo má.Tak je v tom případě u těch jedinců něco špatně.
Eu_Driver Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Jak už jsem kdysi psal na jedné "stránce " na FB o MP.....Doprkýnka!! Když něco chci dělat a má to pravidla...dám si čas a bude se to naučím, ( jazyk pravidel) nebo si to přeložím v translatoru...ale, opět vidím že : a- kašlete na to... b- ještě si dovolíte otevřít pusu...c- ten ban je v pořádku...fuj, jak píše nade mnou helforce...
i z m Posted February 10, 2018 Report Posted February 10, 2018 //Locked & moved to Archiv due to inactivity for 14 days.
Recommended Posts