Jump to content

Suomalainen Convoy?


#FEAR
 Share

Recommended Posts

Paljonkohan täällä mahtaa olla aktiivisia käyttäjiä?

Miten olisi convoy ensikuun(Joulukuun) alussa?

Jos löytyy osallistujia vähintään vaikka 3(minun lisäksi), niin täytyisikö katsella joku sopiva päivä ja antaa turbolle töitä? Sopivia aikoja sekä aloitus/lopetus paikkoja voitte vaikka ehdotella vastaamalla topikkiin, ja muistakaa vinkata kavereillekkin ;)

rsz_20161125220521_1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ehdotus:

Pe 16.12.2016 klo 18->  esim. reittinä Oslo - Milano, tai jos ei nuita paketteja kaikilla ole niin vaikka berliinistä torinoon.

 

Tuon päivän jälkeen mulla alkaa ns. joulukiireet, muuten menee ensi vuoteen kun joutais seuraavan kerran varmaksi sanomaan.

 

Tuo oli ehdotus, ei muuta. Pari pilottiakin vois olla paikallaan, mikäli saadaan tarpeeksi porukkaa. Ite en halua pilotiksi, enkä halua olla järjestäjänäkään.

 

Pistäkää sana kiertämään!

Link to comment
Share on other sites

Aikaakin olisi tosiaan vielä tänään varman päälle. Vaikka aamuun asti, hereillä tuskin jaksan olla aamu kolmea pitemmälle.

 

Tosin just huomasin, että multahan puuttuu vielä tuo viiva franska dlc.. Ja tili näyttää tarpeeksi pieneltä, että joutuu odottamaan tarjouksia.

Joten jos fransmannit kierretään, niin meikä olisi mukana.

Link to comment
Share on other sites

Eipä tainnu ainakaan tänään tulla mitään. OP näemmä hankkinu bännit, loppuu tai loppui tänään, jaksa laskea noita kellonaikoja..

 

Seurailen tätä topiccia aina silloin tällöin, jos vaikka jonain päivänä saatais kunnon Suomiconvoy kasaan. Ja vielä parempi jos asiaan mainiosti sopivat

dlc:t toimisi silloin.

 

Tämä painuu nyt ajelemaan illaksi EU 1 servulle ATS korjausta odotellessa.

Link to comment
Share on other sites

En ole banneilla kyllä ollut, mutta ihan miten vain.

Meni vähän sivusuun, kun viime sunnuntaina jo kyselin ja kukaan ei ole mitään sen jälkeen vastannut, viimeksi eilen kävin topikkia selaamassa, ja kukaan ei ollut ilmoittanut että olisi tulossa tai ei olis, joten en jaksanut edes vaivautua enään paikalle. :mellow:

Link to comment
Share on other sites

Tammikuun ekoina päivinä saan kalenterin "täyteen" alkuvuoden hommista, näillä näkymin edelleen perjantai illat sopii parhaiten, en vielä lupaa muuta kuin ton 30.12.

 

Uudenvuoden ajot olis aika hieno homma, kunhan muitakin ilmaantuisi, aika tosiaan taas käy vähiin taas..

 

Tätä pitäs varmaan kaikkien haluavien mainostaa kavereilleen, pistäkää sanaa liikkeelle jne.

Tässä mä en oikein voi auttaa, kaverilistalla ei ole paikalle kykeneviä, eikä kiinnostuneita tai osaavia, toisaalta en mielellään uusia kavereita listalle otakkaan...

 

Mulla on syitä miksi olen innoissani jo pelkästä ajatuksesta. ETS2 tai ATS, parin viikon varotusajalla olen taatusti mukana, muuten taitaa olla nuo perjantai illat. Tämän voin päivittää tarkemmin alkuvuodesta viimeistään.

 

P.S. 30.12.2016 ajelen ATS EU2 servulla, todennäköisesti 18-> ehkä jopa yli puolen yön Suomen aikaa, mikäli mitään maailmaa mullistavaa ei tapahdu. Ajaessa en kirjoittele enkä mikkiä käytä mutta taukopaikoilla saa aina moikata :)

 

Muokkausta: G25 kaipaa vähän kolvia.. 10 vuotta tuo tekikin tehtävänsä kuin pitikin..

Edited by Bluessun
Link to comment
Share on other sites

Meikän tunnistaa valkosesta scaniasta, jossa vihreepunanen tägi kyljessä, suomen ja brittien lippu, ESL sekä FIN tagit nimessä (Ja koska kyrillisillä kirjaimilla nimi, niin ingamessa lukee kysymysmerkkeinä samanlailla kun foorumillakin)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.