kolarjan73 Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 Ahoj,jsem tady novy a potřeboval bych poradit. Jak spustim hru multiplayer tak jsem pořad offline. Jak mam se zapnout do online? Děkuji za rady.
0 [GER]Loading... Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 You can download the MP HERE Just install it and open ETS2 MP, log in with your data and enjoy the world of TruckersMP
0 Zuna Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 1 hour ago, [GER]Loading... said: You can download the MP HERE Just install it and open ETS2 MP, log in with your data and enjoy the world of TruckersMP Here writes Czech.. Read this PLEASE ! How to use the Ban Appeal System - How to use the Report System - Forum rules - How to become In-game administrator? - In-game rules
0 Zuna Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 Ahoj ! Dobrý den, první věc, kterou potřebujete, je mít 2 hodiny hraní ETS 2, aby bylo možné stáhnout ETS 2 MP, a tabákového kouře 2 bude mít tu https://truckersmp.com/download při stahování a přihlašovací jméno a e-maily a PW je to, že máte na stránce. Mnoho kilometrů. Read this PLEASE ! How to use the Ban Appeal System - How to use the Report System - Forum rules - How to become In-game administrator? - In-game rules
0 Alv4s0r Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 nahoře vlevo je fronta ? neukazuje se ti že jsi třeba 250 ? HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
0 kolarjan73 Posted November 21, 2016 Author Report Posted November 21, 2016 Díky za rady,už jsem online. Příji mnoho najetych kilometru. díky,už jsem online,jinak zdravím do Ostravy. Ja sem taky Rodák z Ostravy ale už 11 let žiju jinde.
0 Alv4s0r Posted November 21, 2016 Report Posted November 21, 2016 No ještě se tím chlub že jsi ostravu opustil !! Baník p*čo HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
0 kolarjan73 Posted November 21, 2016 Author Report Posted November 21, 2016 Odesel sem z OV kuli praci a uz sem v čechách zustal a přiženil se tam.
0 [MKDB]©Zdenda™[Majitel Firmy] Posted November 22, 2016 Report Posted November 22, 2016 V pravo máš v kolikatej seš v řadě musíš bohužel počkat The Owner Of The Company : - Mezinárodní Kamionové Dopravy Brno [MKDB] - My favorite truck : IVECO
0 MrCipr Posted May 26, 2018 Report Posted May 26, 2018 Problém byl vyřešen, přesouvám do vyřešených. //Zamčeno a přesunuto do Vyřešeno.
Question
kolarjan73
Ahoj,jsem tady novy a potřeboval bych poradit. Jak spustim hru multiplayer tak jsem pořad offline. Jak mam se zapnout do online? Děkuji za rady.
9 answers to this question
Recommended Posts