Jump to content

Recommended Posts

Posted
  • Nazwa Sugestii
    : Serwer z włączonymi kolizjami na całej mapie.
  • Opis Sugestii
    :Chodzi o to żeby jeden z 3 serwerów na Europe ustawić na pełną kolizje. 
  • Przykładowe obrazki
    : Nie posiadam
  • Dlaczego twoja sugestia a nie inna? 
  • :Dało by to więcej realizmu np czekanie aż inny kierowca sie rozładuje i usunęło by problem (jak czytalem w sugestiach niezatwierdzonych) z wyjazdami z baz bo skaczą na łączeniach stref.
Posted
1 hour ago, mati216 said:

Nie przejdzie, bo jak zauważyłeś inni "gracze" trollują więc musisz głęboko się zastanowić czy to ma sens. Przykładowe obrazki ? Landówka śmierci :)

Dokładnie. Kolejne miejsca to warsztaty samochodowe albo miejsca do oddawania naczep. Widzą jak ktoś tam jest i wczytują auto-save. i BUM kraksa gotowa.

Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-7600K CPU @ 3.80GHz

Karta graficzna: GeForce GTX 1060 6GB
Płyta główna: ASRock Gaming K4 
Pamięć: 16 GB RAM (użyteczne 15.95 GB RAM)
Bieżąca rozdzielczość: 1920 x 1080, 60Hz
System operacyjny: Microsoft Windows 10 Enterprise

Monitor: 

1)  AOC G2260VWQ6 GAMING!  

2) LG 40ub800v-za

Posted

Sugestia bez sensu .Gdzie chciałeś się logować do gry kiedy nie będzie strefy no collision? chyba na jakimś graczu .

W garażach np tylko tam zrobić strefę bez kolizji.

Nie przejdzie chociaż chciałbym zobaczyć te kolejki w Rotterdamie do jednego miejsca odłączenia naczepy xd

O to mi chodzi. poczuć ten klimat korka.

Jak bez kolizji w spedycjach? Czekać po kilkanaście minut aż inna osoba odjedzie? a jak ktoś ma straszne lagi i musisz czekać kilka godzin? Jak na razie sugestia bez sensu :) 

A jak masz w realu, też nie raz musisz czekać aż jakiś idiota się ustawi. Kolejki też są i trzeba czekać.

Są 3 serwery na Europe ja nie pisałem żeby na każdym to zrobić tylko na jednym. Taki HARDCORE.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.