hasicio1cz Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Dobrý den Hru Euro Truck Simulator 2 MP hraju 3 dny. Ale asi jsem přehlídl pravidla s autama a dostal jsem ban na 3 dny a ma segra taky toto pravidlo prehlidla protoze to hrajem oba na střídání a zrovna jela ma segra.Takže bych prosim o unban, protože mě hra láka tak prosim o unban. Děkuji
[VIVA] Savage Frog Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Vytvoření zákaz odvolání zde: https://truckersmp.com/appeals Create a ban appeal here: https://truckersmp.com/appeals
hasicio1cz Posted November 3, 2016 Author Report Posted November 3, 2016 Už jsem tam napsal ale nikdo mi neodpovídá Těch 7 hodin
Alv4s0r Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 Jelikož mají naši administrátoři hodně práce, odpověd bude trvat podstatně déle. V jakém jazyce si ten appeal poslal ? Pošli mi tady ten report. Mimo to pokud si měl auto s návěsem tak maš bohužel smůlu proti tomuto přestupku není odvolání. 3 dny budeš muset počkat. HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
hasicio1cz Posted November 3, 2016 Author Report Posted November 3, 2016 Napsal jsem to projistotu dvoumi jazyky na: https://truckersmp.com/appeals/view/35144 Ale když jsem viděl Auto s přívěsem na dálnici tak jsem to chtěl zkusit taky a najednou ban...
Alv4s0r Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 takze si dostal ban ty nebo segra ? Ted řikaš že jsi řidil ty HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
hasicio1cz Posted November 3, 2016 Author Report Posted November 3, 2016 No hrali jsme společně a ona chtěla zkusit to auto tak jsme jeli tim autem s privesem :/
Burner Posted November 3, 2016 Report Posted November 3, 2016 2 hours ago, Alv4s0r said: Mimo to pokud si měl auto s návěsem tak maš bohužel smůlu proti tomuto přestupku není odvolání. 3 dny budeš muset počkat. Ku každému banu či už je to z akéhokoľvek dôvodu je možné si postnúť ban appeal a tým požiadať o unban. Ono je to limitované len v prípade ak je to už štvrtý, piaty, alebo šiesty ban. Admini majú 3 dni odpovedať na ban appeal, ak ti dovtedy administrátor neodpovie, napíš na [email protected] a tam sa to bude ďalej riešiť.
hasicio1cz Posted November 5, 2016 Author Report Posted November 5, 2016 Já vím že jsem jel s mou sestrou s autem s přívěsem ale protože jsme viděli na dálnici auto s přívěsem a tak sme to chtěli zkusit :/
TomiikCZ Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 jako sorry,ale přišlo by ti normalni kdyby jsi jel v realu po dalnici a najednou auto a zasebou přives s 20t?:d
hasicio1cz Posted November 5, 2016 Author Report Posted November 5, 2016 Nj ale ted uz mi mel vypršet ban ale furt to píše že vyprší 2016-11-05 21-24-06 a to už my mel ban vypršet
overokamiono Posted November 5, 2016 Report Posted November 5, 2016 hasicio1cz: To iste sa stalo jednemu kamaratovi, a dokonca 2x. neviem preco to tak robi, ale treba ist na hlavnu stranku. a do ban appealu napisat. a oni by ti mali dat unban, ze ti to vyprsalo.
hasicio1cz Posted November 5, 2016 Author Report Posted November 5, 2016 no ok a to budu cekat jak dlouho zas 7 hodin? A nemůže te mi dat unban tady? už je to v pohodě už mi to dalo unban dk
Alv4s0r Posted November 6, 2016 Report Posted November 6, 2016 Problém je v tom že server používá jiny čas než maš ty doma tzn. pokud maš dostat unban v 20:00 je možné že jsi v jiném časovém pásmu a můžes ho dostat až v 22:00 HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
hasicio1cz Posted November 24, 2016 Author Report Posted November 24, 2016 Tvl A nejde udělat něco aby to davalo unban včas?A ne po 2 hodinách což už mam mít unban?
Alv4s0r Posted November 24, 2016 Report Posted November 24, 2016 UNBAN ti to dává v čas, akorát v jiném časovém pásmu. Ty jsi v česku bude 1:00 a v Londyně 0:00 ty maš byt odbanovyný v 1:00 ale v Londýnském čase. Proto tento problém snad to i přes svuj věk pochopíš. HOW TO BE IN-GAME ADMIN | COMMUNITY TEAM RECRUITMENT | HOW TO APPEAL BAN ARE WE CRAZY ? GAMESERVERS FOR FREE !
Guest Posted September 27, 2017 Report Posted September 27, 2017 Topic inactive. /locked & moved to section archive
Recommended Posts