Jump to content

Question

Posted

Witam.

Po dłuższej przerwie ściągnąłem ets2 na steamie, wszystko przebiegło pomyślnie. Wszystko działa jak należy, założyłem nowy profil kierowcy. Dojechałem pierwszy ładunek, spóźniony nie wiem cudem, ale cóż trudno się mówi. Podczas gry klikałem tab ( sprawdzanie graczy ). Były niedaleko mnie 4 osoby, Jak wspomniałem skończyłem pierwszy ładunek. Biorę rynek pracy, miejsce wybrania zaczęcia gry i..... PUSTO! Nie ma żadnego towaru do rozwożenia. Teraz pytanie do graczy : Czy to wina, że wszyscy wzięli towar w każdej firmie mojego miasta czy po prostu to wina aktualizacji ? Z ciekawości założyłem drugi profil i niestety to samo. Moja beta to : "temporary_1_25.x for...". Proszę o pomoc. Pierwszy raz grałem jakieś 1,5 roku, fakt faktem miałem trochę problemy z ogarnięciem tej bety, bo zawsze wchodziłem na serwer i pisało OFFLINE. Pozdrawiam.

76561198036611996.png

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Każdy gracz ma swoje zlecenia więc nikt nie może ci danego zlecenia podebrać. Poza tym polecam do czasu zakupu własnej ciężarówki na singlu porobić szybkie zlecenia ponieważ na multi nie działają tak jak należy. A jeżeli już masz kupioną ciężarówkę, a nie masz zleceń to prześpij się albo tepnij się na serwis to powinno pomóc. A wersję gry masz zgodną z najnowszym wydanie multiplayera więc nie powinno być żadnych problemów.  

• 0
Posted

Najlepsza odpowiedź została oznaczona.

Przenoszę do rozwiązanych.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.