xQuByte Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Nazwa Sugestii: Edycja nazw tematów w dziale "Firmy"Opis Sugestii: Proponuję, aby w dziale firmy dać możliwość edycji nazw tematów, ponieważ firmy dające swoje oferty zawsze w temacie piszą ile jest miejsc wolnych. Przykładowe obrazki: BrakDlaczego twoja sugestia a nie inna?: Nie było jeszcze takiej na forum, a jest to moim zdaniem przydatna możliwość. 1
Vedriel Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Jestem za, ale czy kto ktokolwiek weźmie mnie pod uwagę? Wątpię.
H&V I Vaiarek Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Dopiero teraz to zauważyłem. Można tylko raz edytować nazwę wątku. EDIT: nazwę tematu można edytować po jakimś czasie Po prostu wchodzisz w ,,Edytuj", ,,Użyj pełnego edytora" i masz te same opcje co przy tworzeniu tematu 1 Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
RootKiller Posted November 22, 2014 Report Posted November 22, 2014 "Problem" rozwiązany.Przerzucam do odrzuconych ponieważ nic w tej kwestii nie zostało/nie zostanie zmienione.Pozdrawiam. ...
Recommended Posts