Jump to content
Sign in to follow this  
[DS] Kawexu

Błąd po dołączeniu na serwer.

Recommended Posts

  • Wersja modyfikacji:Najnowsza wersja Multi wraz z ETS2
  • Informacje o błędzie: Witam, otóż od 20 sierpnia nie grałem w ETS2(multi i singiel ) i kiedy wyszedł update do Multi do wersji nowej to mam problem, a dokładniej to taki problem że gdy wchodzę w ets już klikam przycisk ten ,,Jazda'' to jestem przy swoim garażu ale to nie ten problem bo wtedy jestem offline pisze mi i że za 10 sekund mnie połączy automatycznie. Jak mnie połączy to mi wywala grę i pisze czy wysłać ten błąd do deweloperów . Wcześniej próbowałem na singlu ale tam wszystko jest ok więc nie wiem w czym tkwi błąd. Proszę o pomoc bardzo : /

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, Savage Frog said:

A próbowałeś uruchomić jako administrator?  

Właśnie gdy dałeś mi taką myśl to spróbowałem. O dziwo już działa dzięki tobie, bardzo dziękuje :D

 

 

 

JEDNAK NIE.

Błąd po późniejszym czasie powraca i uruchomienie przez administratora nie działa :(

Edited by Kawexu
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Czy chodzi ci o ten komunikat gdy wywala ci grę?!

 

Jeśli tak to sam z naszą firmą mamy taki błąd. Wywala nas ciągle.

 

87a48247651fccf5b0b57d36116901af162.158.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, MrOnePL said:

Czy chodzi ci o ten komunikat gdy wywala ci grę?!

 

Jeśli tak to sam z naszą firmą mamy taki błąd. Wywala nas ciągle.

 

87a48247651fccf5b0b57d36116901af162.158.

Tak, o ten.

No to na razie nie pogramy :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ostatni update multi z niedzieli naprawił to bo już mogę grać normalnie i nie wyskakuje ten błąd.

 

Nie pojawiał się ... ale jednak jest znów..

Edited by Kawexu
Jednak nie ..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Panowie błąd po połaczeniu sie na serwer. |Game crashed caly czas. Mam nie zainstalowany dlc schwarzmullera i crashuje.

 

Gdzie sie nie tepne to i tak crashuje

 

Po usunieciu foldera i zmieniania na open gl dalej to samo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na jaki serwer próbujesz się połączyć? Jeśli jest to EU2 i jeśli serwer jest prawie pełny to możliwe, że będzie crashować - wiem, bo miałem u siebie przed chwilą to samo. Ale jak wszedłem na EU1 to wszystko działało dobrze. Spróbuj połączyć się z innymi serwerami.

 

Co do crashowania podczas teleportacji to nie pomogę, bo się z takim problemem nigdy nie spotkałem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...