WhoNext23 Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 Wersja modyfikacji: Najnowsza wersja mp i update od twórców gry Używany kontroler: logitech g920 bez lewarka zmiany biegów Informacje o błędzie: Chcę włączyć mp po update i wyskakuje mi że wersja gry jest nie odsługiwana i pisze mi jaką mam użyć by działało nwm jak to zrobić by cofnąć wersje gry więc zwracam sie do was Jak odtworzyć błąd: trzeba zaktualizować gre na steam, a potem to jak wymieniłem w poprzednim punkcie. screenshot: https://scr.hu/ORjWN2 podaje link bo mam taki tylko program do screenów . Proszę o pomoc. Link nie zawiera niczego innego niż obrazu okienka
Titanic4 Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 Akurat całkiem niedawno odpowiadałem na podobny temat. Poniżej jest moja odpowiedź: W zależności od tego, czy posiadasz wyłącznie ETS2, wyłącznie ATS lub obie gry jednocześnie, jeśli grałeś w single przed wejściem na MP, wykonaj parzyste, nieparzyste lub wszystkie kroki. Jeśli grasz wyłącznie na multi, wykonujesz krok 3, lub 4, lub zarówno krok 3 jak i 4. If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements. Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above. How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel
Titanic4 Posted September 10, 2016 Report Posted September 10, 2016 Przejdź do właściwości ETS2 w bibliotece Steam, przejdź do zakładki Beta i wybierz "temporary_1_24" Jeśli grałeś w SP po aktualizacji: Przejdź do C:\Users\<Twoja nazwa użytkownika>\Dokumenty\Euro Truck Simulator 2 i dodaj .bak do nazwy folderu profiles. Następnie zdejmij fragment "(1.25.1s).bak" z nazwy folderu nazwanego "profiles(1.25.1s).bak". If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements. Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above. How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel
arusf2011 [PL/EN] Posted August 29, 2017 Report Posted August 29, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts