Jump to content

Recommended Posts

Posted

Wersja modyfikacji: Najnowsza wersja mp i update od twórców gry

Używany kontroler: logitech g920 bez lewarka zmiany biegów

Informacje o błędzie: Chcę włączyć mp po update i wyskakuje mi że wersja gry jest nie odsługiwana i pisze mi jaką mam użyć by działało nwm jak to zrobić by cofnąć wersje gry więc zwracam sie do was

Jak odtworzyć błąd: trzeba zaktualizować gre na steam, a potem to jak wymieniłem w poprzednim punkcie.

screenshot: https://scr.hu/ORjWN2 podaje link bo mam taki tylko program do screenów :P. Proszę o pomoc. Link nie zawiera niczego innego niż obrazu okienka 

Posted

Akurat całkiem niedawno odpowiadałem na podobny temat. Poniżej jest moja odpowiedź:

W zależności od tego, czy posiadasz wyłącznie ETS2, wyłącznie ATS lub obie gry jednocześnie, jeśli grałeś w single przed wejściem na MP, wykonaj parzyste, nieparzyste lub wszystkie kroki. Jeśli grasz wyłącznie na multi, wykonujesz krok 3, lub 4, lub zarówno krok 3 jak i 4.

If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements.

Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above.

How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel

Posted

Przejdź do właściwości ETS2 w bibliotece Steam, przejdź do zakładki Beta i wybierz "temporary_1_24"

Jeśli grałeś w SP po aktualizacji:

Przejdź do C:\Users\<Twoja nazwa użytkownika>\Dokumenty\Euro Truck Simulator 2 i dodaj .bak do nazwy folderu profiles. Następnie zdejmij fragment "(1.25.1s).bak" z nazwy folderu nazwanego "profiles(1.25.1s).bak". 

If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements.

Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above.

How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel

• 11 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.