xENJOY[PL] Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Wiec, jest problem po aktualizacji ETS2/ATS, z regulacją kierownicy. Nie mogę włączyć multi, oraz mój profil dostaje crash. Włączam autozapis i nadal to samo. Szkoda mi robić profilu od nowa, co mogę zrobić. wersja ETS2: 1.25.1s [32bit] ATS:1.4.1s[64bit] http://imgur.com/a/J4MHM
Titanic4 Posted September 8, 2016 Posted September 8, 2016 Niestety, TruckersMP jeszcze na ten moment nie wspiera ETS2 v1.25 i ATS v1.4.1 - Gra tworzy backup oznaczony najnowszą wersją by móc przywrócić profil przy ew. downgrade. Czynności: Przejdź do C:\Users\<Twoja nazwa użytkownika>\Dokumenty\Euro Truck Simulator 2 i dodaj .bak do nazwy folderu profiles. Następnie zdejmij fragment "(1.25.1s).bak" z nazwy folderu nazwanego "profiles(1.25.1s).bak". Przejdź do C:\Users\<Twoja nazwa użytkownika>\Documents\American Truck Simulator i dodaj .bak do nazwy folderu profiles. Następnie zdejmij fragment "(1.4.1s).bak" z nazwy folderu nazwanego "profiles(1.4.1s).bak" Przejdź do właściwości ETS2 w bibliotece Steam, przejdź do zakładki Beta i wybierz "temporary_1_24" Przejdź do właściwości ATS w bibliotece Steam, przejdź do zakładki Beta i wybierz "temporary_1_3" Notka: Wspierana jest wyłącznie 64-bitowa wersja ETS2. Pamiętaj o tym, by wyłączyć dostęp do bet wspomnianych w kroku 3 i 4 jak wyjdzie aktualizacja TruckersMP wybierając "BRAK" jako wersję bety w każdej z gier. 1 If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements. Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above. How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel
xENJOY[PL] Posted September 10, 2016 Author Posted September 10, 2016 On 8.09.2016 at 10:37 PM, Titanic4 said: Niestety, TruckersMP jeszcze na ten moment nie wspiera ETS2 v1.25 i ATS v1.4.1 - Gra tworzy backup oznaczony najnowszą wersją by móc przywrócić profil przy ew. downgrade. Czynności: Przejdź do C:\Users\<Twoja nazwa użytkownika>\Dokumenty\Euro Truck Simulator 2 i dodaj .bak do nazwy folderu profiles. Następnie zdejmij fragment "(1.25.1s).bak" z nazwy folderu nazwanego "profiles(1.25.1s).bak". Przejdź do C:\Users\<Twoja nazwa użytkownika>\Documents\American Truck Simulator i dodaj .bak do nazwy folderu profiles. Następnie zdejmij fragment "(1.4.1s).bak" z nazwy folderu nazwanego "profiles(1.4.1s).bak" Przejdź do właściwości ETS2 w bibliotece Steam, przejdź do zakładki Beta i wybierz "temporary_1_24" Przejdź do właściwości ATS w bibliotece Steam, przejdź do zakładki Beta i wybierz "temporary_1_3" Notka: Wspierana jest wyłącznie 64-bitowa wersja ETS2. Pamiętaj o tym, by wyłączyć dostęp do bet wspomnianych w kroku 3 i 4 jak wyjdzie aktualizacja TruckersMP wybierając "BRAK" jako wersję bety w każdej z gier. A będzie kiedyś działało normalnie? Z tą aktualizacją?
KOZIK_ Posted September 10, 2016 Posted September 10, 2016 Tak bedzie multi zostanie dostosowany do wersji 1.25
MiArz Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 @mwl4 nie dał jeszcze tutaj nic nie pisał o aktualizacji https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/101-ogłoszenia-deweloperów/ ale myślę że już niedługo będzie nowa wersja I na 100% masz wersję 32bitową? Z tego co wiem tylko wersja 64bitowa działa. Ustaw sobie w aktualizacjach na steam'ie temporary_1_24 - 1.24.x for in... i cierpliwie czekaj.
[ITL] PREZES [Za?o?yciel] Posted September 21, 2016 Posted September 21, 2016 Jakby co multi nie działa na [32bit] chyba że źle napisałeś przez przypadek
arusf2011 [PL/EN] Posted August 29, 2017 Posted August 29, 2017 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts