Jump to content

Recommended Posts

Posted
31 minutes ago, Piratxxx said:

Ach jo :) všichni by to chtěli honem honem...přitom MP jak píšeš je víceméně hobby autorů....a fakt není jednoduchý, zapracovat vše co SCS vydalo aby to lidem nepadalo..jeden má toto, druhej ne...atd....tak jezděte 1.24 MP a nebo 1.25 SP...easy ne? :)

to ne já chápu že to dá práci a čas atd. ale tak DLC mohli vydat při aktualizaci mp a ne už teď když to stejně nejde (možná v SP jo)

Posted

Ono spravilo SCS chybu, alebo resp. možno nespravilo, lenže oni väčšinou DLC vydávajú s novými updatmi, teda sa logicky očakávalo že to vydajú zároveň s 1.25, ale ako sme si už všimli, nespravili to tak, nezaujímali sme sa o to, prečo to vydali s podporou pre 1.24. Snáď sa to ale nestane znovu.

Posted

Teď jsem to chtěl napsat,SCS to dělá naschvál :) přitom bych ještě podal rád ruku se spolupráci s MWL4 a bývalím Rootkillerem protože nebýt MP tak si podle mě hodně hráčů nekoupí hru ETS2:) SCS má v +35% zisk jen z mp..

status.png

Posted
2 hours ago, Tomiik [CZE] (TRUCK Max. 90 km/h) said:

Teď jsem to chtěl napsat,SCS to dělá naschvál :) přitom bych ještě podal rád ruku se spolupráci s MWL4 a bývalím Rootkillerem protože nebýt MP tak si podle mě hodně hráčů nekoupí hru ETS2:) SCS má v +35% zisk jen z mp..

To je pravda, znám plno kámošů co si to koupili taky jen hlavně kvůli MP.. Ano i já jsem si to koupil hlavně kvůli MP.

A ještě že tak :) Skvělej mod!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.