MiArz Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Witam, Przedwczoraj składałem reporta (tak z 36 godzin temu) wybrałem język polski i z tego co się dowiedziałem ten report odbierają tylko Polscy admini. I tutaj moje pytanie. Czy jeśli report nie będzie rozpatrzony do jutra to nie będzie problemu jeśli napiszę drugi z wyborem języka na angielski? Proszę wyjaśnijcie mi także jak to działa jeśli źle to zrozumiałem.
KOZIK_ Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Złożyłeś report więc drugiego nie pisz on będzie sprawdzony. I zaakceptowany lub odrzucony. Tylko admini mają tysiąc reportów do sprawdzenia więc trochę tego jest cierpliwości. 1
WooQash Posted September 1, 2016 Posted September 1, 2016 Swoją drogą Google Drive to nie jest dobra platforma do udostępniania filmów, bo wymaga pobrania filmu przez administratora i wrzucenia go w miejsce, z którego szybko nie zginie tj. własny kanał YouTube. 2
MiArz Posted September 2, 2016 Author Posted September 2, 2016 o tym że znika to pierwsze słyszę, i pobierać nie trzeba jeśli chce się jedynie obejrzeć, chyba że chodzi o to że właściciel dysku może szybko podmienić lub usunąć film.
Bandero Posted September 2, 2016 Posted September 2, 2016 Dokładnie, może być sytuacja że właściciel usunie przez przypadek, i tutaj @WooQash ma rację, takie filmiki warto wrzucać na youtube gdzie przez "przypadek" filmiku się nie usunie 1
KOZIK_ Posted September 15, 2016 Posted September 15, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do nierozwiązanych
Recommended Posts