WooQash Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 http://blog.scssoft.com/2016/08/steering-knobs_26.html Powiem szczerze, że tym czymś SCS przegięło... Nie wiem jak w innych krajach, a o ile wiem w Polsce jest to zabronione... Po za tym... PO CO TO KOMU? To już na prawdę nie jest fajne, bo na prawdę to coś jest zbędne w tej grze... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[VIVA] Savage Frog Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Zgadzam się w 100%. W większości krajów jest to zabronione. Ale są ludzie którym się taki mały dodatek spodoba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Galka na kierownice jest to zabronione ? A co z flagą.. tez zabronione? Legalna w grze... ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] PolishBandit Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Zbędny dodatek jak dla mnie. Albo scs olewa graczy i daje byle co nowego do gry, żeby tylko kierowcy się odczepili... albo na razie dają bzdety, bo niedługo coś dadzą większego (nie no żartowałem, przecież to SCS )... Jeden dodatek więcej do kabiny będzie, ale tylko żeby na to popatrzeć wolałbym żeby dodali jakieś nowe animacje, typu zmiana drążka biegów czy dym z orurowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fredziol Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Nie no bez komentarza... Następny dodatek to różne kolory korków od paliwa lub AdBlue?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uszol Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 lepiej zeby to usuneli bo Policja mandaty bedzie wypisywac Link to comment Share on other sites More sharing options...
[EKARD] Kamil01 Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Serio to do ETS2??? Przecież to śmieszne, a po ss widać, że w ets wygląda to bardzo słabo, a w ats już lepiej Dodali by coś lepszego np. otwieranie okien już lepsze od tej gałki. http://ekard-vs.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Tak jak pisałem już kiedyś, SCS Software idzie w bardzo złym kierunku! Czekamy na nową mapę do ETS'a już ponad rok, a oni zajmują się niedozwolonymi w niektórych krajach oraz zbędnymi rzeczami. Zobaczymy co będzie następne, może chusteczki do nosa na desce rozdzielczej jako DLC... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 3 hours ago, Fredziol said: Następny dodatek to różne kolory korków od paliwa lub AdBlue?! Oo te korki to fajna sprawa by była, jeszcze neony jak by się dało zamontować xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko [PL] Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 18 hours ago, PolishBandit said: Zbędny dodatek jak dla mnie. Albo scs olewa graczy i daje byle co nowego do gry, żeby tylko kierowcy się odczepili... albo na razie dają bzdety, bo niedługo coś dadzą większego (nie no żartowałem, przecież to SCS )... Jeden dodatek więcej do kabiny będzie, ale tylko żeby na to popatrzeć wolałbym żeby dodali jakieś nowe animacje, typu zmiana drążka biegów czy dym z orurowania. Jak ty chcesz animacje drążka, skoro ciężarówki od scs to automaty ? (dodam że scs ma raczej mody w poważaniu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snake [PL] Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Płatny czy darmowy?? Dla mnie bezużyteczny. Lepiej jakby dodali jakieś elementy do tuningu, oświetlenie itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aieq Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 23 minutes ago, Snake [PL] said: Płatny czy darmowy?? Dla mnie bezużyteczny. Lepiej jakby dodali jakieś elementy do tuningu, oświetlenie itp. Darmowy... Jest w aktualizacji 1.25... i tak... Bezużyteczny Link to comment Share on other sites More sharing options...
[ITL] PREZES [Za?o?yciel] Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 Te gałki na kierownice to śmiech na sali zamiast się zajmować czym poważnym to dodają jakieś duperele. Takie jest moje zdanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperovski Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 To może też i ja się wypowiem Zgadzam się co tutaj inni prawią powyżej. SCS Software zbaczą troche z wątku głównego tematyki ETS'2 i ATS. Sądząc po tych pierdółkach co robią troche im bańka odbija i zaczynają takie cuda niepotrzebne wyczyniać. Moim zdaniem lepiej by zrobili pracując nad aktualnymi modelami np. ten odświeżony Daf tak naprawde "dupy" nie urywa za przeproszeniem, tylko zmienione wnętrze i wygląd lusterek. Mogliby przynajmniej zmienić dźwięki silników i kierunkowskazów, w niektórych modelach, bo tak na prawde są bardzo identyczne do siebie w grze i wogle nie upodobniają się do tych dźwięków z realnych trucków. I wtedy to by było COŚ. ========================================================= Ale to jest tylko gdybanie, a czy taka chwila nadejdzie, tego nie wie nikt, ani sam SCS. Całe życie na odcięciu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrordrome Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 ^ Jesteś pewien, że dobrze się przyjrzałeś tej ciężarówce? Bo z tego co piszesz to wnioskuję, że nie bardzo. To co ja zauważyłem: -zmienione światła przednie, -dodane plakietki na drzwiach (np. 105.510) -z tyłu: dodane kable łączące naczepę, kliny pod koła, przyciemnione nadkola -dodane boczne osłony na podwozia typu 6xX, Wnętrze również zostało zmienione na bardziej odświeżone i czytelne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aieq Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 19 minutes ago, terrordrome said: ^ Jesteś pewien, że dobrze się przyjrzałeś tej ciężarówce? Bo z tego co piszesz to wnioskuję, że nie bardzo. To co ja zauważyłem: -zmienione światła przednie, -dodane plakietki na drzwiach (np. 105.510) -z tyłu: dodane kable łączące naczepę, kliny pod koła, przyciemnione nadkola -dodane boczne osłony na podwozia typu 6xX, Wnętrze również zostało zmienione na bardziej odświeżone i czytelne. Zapomniałeś dodać ze są dwa nowe malowania dla DAFa i nowy dźwięk zablokowanych hamulców pneumatycznych Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kacperovski Posted August 27, 2016 Share Posted August 27, 2016 @terrordrome dobra, ale te rzeczy to są tzw. pierdółki i pisałem zgrubsza ogólnie, i to czy on ma zmienione światła czy nie, to i tak tego nic nie zmieni, bo SCS inaczej powinien podchodzić do sprawy. Możnaby się rozpisywać i to długo, jakie jeszcze modele mają niedoróbki, a twórcy robią inne rzeczy. Ale każdy ma inne zdanie i sie tego wszsyscy trzymajmy. Prawda jest taka, że każdy mam racje, może mniej, może więcej, ale jest Całe życie na odcięciu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSM [PL] Posted August 28, 2016 Share Posted August 28, 2016 ^Jak poprawiona tekstura np. świateł nic nie zmieni? To jak ten model mieli inaczej poprawić? Właśnie cały ten "lifting" chyba na tym polega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 ^Flagi były okej bo dodane w czasie kiedy odbywały się mecze więc każdy mógł kibicować, poza tym jeżeli masz lagi to zwyczajnie wyłącz je w modach ot to cała magia kina. Poza tym na singlu nie ma żadnych lagów z flagami, również na multi już jest okej, albo mam za mocny komputer i innym dalej laguje, nie wiem :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majster Posted September 12, 2016 Share Posted September 12, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do archiwum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts