xENJOY[PL] Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Nazwa Sugestii : Mapa zleceń a jej brak. Opis Sugestii :Hej, od dwóch tygodni pykam sobie w ETS2mp/ATS, i mam taki problem. To znaczy. Podczas brania zleceń zewnętrznych nie mogę wybrać miasta. Bo są nie odkrytę. pomimo że mam je odkryte. Na innych zleceniach to działa, więc chciałbym abyście dodali takie coś jak w pozostałych zleceniach. Przykładowe obrazki : http://imgur.com/a/WJ6kY Dlaczego twoja sugestia a nie inna? :Bo to wkurzające. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] KOZIK Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Po najnowszej aktualizacji nie wybierasz z danego miasta z mapy tylko w każdym którym jesteś masz wybór zewnętrznych zleceń. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marmac100 Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Ale to są zlecenia World Of Trucks , więc masz je w tym mieście w którym aktualnie się znajdujesz jeżeli nie chcesz tak mieć , to bierz zlecenia z Rynku Przesyłek. Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xENJOY[PL] Posted August 20, 2016 Author Share Posted August 20, 2016 2 minutes ago, KOZIK PL said: Po najnowszej aktualizacji nie wybierasz z danego miasta z mapy tylko w każdym którym jesteś masz wybór zewnętrznych zleceń. A nie wiedziałem, przepraszam. 1 minute ago, Marmac100 said: Ale to są zlecenia World Of Trucks , więc masz je w tym mieście w którym aktualnie się znajdujesz jeżeli nie chcesz tak mieć , to bierz zlecenia z Rynku Przesyłek. Pozdrawiam Okej dzięki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted September 22, 2016 Share Posted September 22, 2016 Odrzucone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts