Wenon_PL Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 (edited) Taka niewielka kompilacja mi się ułożyła z małym niemałym bonusem na końcu dla wytrwałych xd Part 6: Edited August 31, 2016 by Wenon_PL 1
Bandero Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 No no, nawet jedna osoba z Dakaru jest Oglądnąłem całość, trochę długie Generalnie jak się jeździ dużo to takie akcje to monotonia na multi ^.^ A co do timelaps to już usypiałem jak oglądałem, w sumie nie wiem po co, ale oglądnąłem XD
Wenon_PL Posted August 15, 2016 Author Report Posted August 15, 2016 Timelapse miał być krótszy ale jak to ja XD zapomniałem, że nagrywam i pojechałem na działkę kiedy się nagrywało (w myślach jak se przypomniałem tylko wyobrażenia spuchniętego dysku ;p), a że miałem wyłączony monitor to nawet nie zwróciłem uwagi, szkoda było mi tych godzin nagranych kasować więc dałem całość i dograłem drugie takie dłuższe Marzy mi się nagrać z mp taki tamelapse ale tak ciężko siedzieć godzinę i co parę minut poruszać ciężarówką by nie wyrzuciło za brak aktywności ;p Sama kompilacja ma być długa a i tak tu nie jest tak długa jak bym chciał ;p Głównie dla tego, że częściej gram na htc vive w etsa niż na mp
Bandero Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 To na multi mi się udało zrobić taki ciekawy "timelapse" Administracja by miała łatwiej bo nie dostają kicka za afk-a ^^ Zostawią na 5h i gitara jest 3
Bandero Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 Magia kina I trochę bugów na multi swego czasu ^^ 1
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 24 minutes ago, Bandero said: To na multi mi się udało zrobić taki ciekawy "timelapse" Administracja by miała łatwiej bo nie dostają kicka za afk-a ^^ Zostawią na 5h i gitara jest Świetnie zroniony filmik @Banderocoś kiedyś słyszałem o tych problemach, które miały miejsce na MP.
Foczka Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 o jejku Jaka kulturka z mej strony Tak przepuścić kolegę (4:35)
Wenon_PL Posted August 15, 2016 Author Report Posted August 15, 2016 (edited) Kultura kulturą, miałaś ustąp pierwszeństwa xD ale dobrze, że się zastosowałaś Ja i tak wolę się zatrzymywać przy pierwszeństwie na multi, nie wszyscy jak ty egzekwują prawo drogowe w etsie co też widać tam na filmie ;p Edited August 15, 2016 by Wenon_PL
Wenon_PL Posted August 15, 2016 Author Report Posted August 15, 2016 (edited) ^Ups, przepraszam, poprawione Edited August 15, 2016 by Bandero Używaj "^" jak mówisz o poście powyżej. Nie cytatu.
Foczka Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 (edited) ^Wybaczam Edited August 15, 2016 by Bandero Używaj "^" jak mówisz o poście powyżej. Nie cytatu.
H&V I Patrycja. Posted August 16, 2016 Report Posted August 16, 2016 On 15.08.2016 at 9:32 PM, Bandero said: To na multi mi się udało zrobić taki ciekawy "timelapse" Administracja by miała łatwiej bo nie dostają kicka za afk-a ^^ Zostawią na 5h i gitara jest Ah ta cudna dyskoteka XDDDDD Też gdzieś miałam to nagrane, ale zaginęło w akcji po formatowaniu laptopa :/ 1
Wenon_PL Posted August 19, 2016 Author Report Posted August 19, 2016 20 minutes ago, masi0 said: ogladnalem calosc, troche przydlugie ale masz lajka Która część przydługa? Napewno wiem, że timelapse, mogło być krótsze xd
Wenon_PL Posted August 19, 2016 Author Report Posted August 19, 2016 8 minutes ago, masi0 said: Własnie timelapse, w myslach czytasz xd ale sam film naprawde spoko No tak timelapse mi sie przedłużył ciutke xd szczególnie, że to z singla, z multika nawet takiej długości pewnie ciekawiej by się oglądało w zatłoczonych miejscach Dzięki
Wenon_PL Posted August 31, 2016 Author Report Posted August 31, 2016 Następna kompilacja, powiem szczerze, że jednego delikwenta z tego video zgłosiłem i dostał bana bo serio mnie zdenerwował
bazyliszek [PL] Posted August 31, 2016 Report Posted August 31, 2016 Komplikacja ode mnie:) https://www.youtube.com/watch?v=eDawD3y6w7M
Bandero Posted August 31, 2016 Report Posted August 31, 2016 5 hours ago, Wenon_PL said: Następna kompilacja, powiem szczerze, że jednego delikwenta z tego video zgłosiłem i dostał bana bo serio mnie zdenerwował Gościu z 8:45 lepiej jeździ na wstecznym niż 80% społeczeństwa multi, do przodu xD
sepeta Posted August 31, 2016 Report Posted August 31, 2016 U mnie gościu chyba komara chciał zabić bo mu latał po kabinie i wpadł na barierki Udało mi się wyjść bez szkody ;D. Grafika troche słaba bo karta dopiero na nastepny dzien była ale widać co i jak Następne bedą lepszej jakości :]
JSM [PL] Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Euro truck simulator multiplayer - road rage, bad drivers 6 - 7:05 Koparki na lawecie do ciężarówek? Jak da się to zrobić ?
Wenon_PL Posted September 7, 2016 Author Report Posted September 7, 2016 Takie tam, udało się chwycić trochę ciekawszych "przypadkuf" Również znajduje się tam przypadek dokładnie taki sam co z tematu czy ban się należy gdzie jest filmik jak gościu wyprzedza na skrzyżowaniu
KOZIK_ Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum
Recommended Posts