RaneMoro Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Nazwa Sugestii: Tryb wysokiego realizmu Opis Sugestii: Dodanie trybu wysokiego realizmu, polegającego na tym, że co jakiś czas trzeba pojechać się np. napić lub zjeść albo po prostu "pójść do klopa" Ale dopiero w fazie bety Przykładowe obrazki: Brak Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Ponieważ gra stałaby się o wiele realistyczniejsza, a w końcu to symulator 2
apostou! Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Seriously? Może nie zrozumiałem dowcipu Zbyt wiele wymagasz w momencie, w którym na głupią możliwość sterowania położeniem kierownicy czekaliśmy od premiery... Ot realizm Poza tym jak na moje to byłaby zbyt duża ingerencja w silnik gry z marnym pożytkiem No ale plus'ik łap 1 Obrazek łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Może i tak ale nie musiałeś mi go usuwać . // apostou! Wexu bardzo serdecznie przeprasza. // Bandero Pozdro dla Bandero !! // apostou! Również Bardzo serdecznie Pozdrawiam! ^.^ // Bandero
MrMac Posted August 15, 2016 Posted August 15, 2016 Może jeszcze dodać kibel,kino, kiosk, straż pożarną, miejską? Na pewno bedzie coś lepszego do wykonania. To jest bez sensu. Plusik za żarcik ale pryma aprilis dopiero w przyszłym roku
Czlowiek biznesu Posted August 17, 2016 Posted August 17, 2016 Polecam twoją sugestie napisać do scs a nie do truckersMP. 1
Hary309 Posted August 18, 2016 Posted August 18, 2016 (edited) ^ Znając ich "zdolności" był by to zwykły pasek... chociaż nie nawet nie po prostu nowa informacja pod F7 za jaki czas masz zjeść. Kiedy nadejdzie godzina obiadu był by po prostu tekst "Naciśnij Enter by zjeść" i wtedy czas pod F7 by się wyzerował. Edited August 18, 2016 by KOZIK PL nie cytujemy poprzedniego postu używamy ^
ElectroMusic! Posted August 19, 2016 Posted August 19, 2016 Najpierw to należałoby zrobić porządny tachograf a później myśleć o jedzeniu i pierdzeniu. 2 <->
Emar Posted August 21, 2016 Posted August 21, 2016 ^ Popieram wypowiedź kolegi zacznijmy może nasze oczekiwania od mniej zaawansowanych rzeczy właśnie takich jak tachograf co już by nas zbliżyło do większej symulacji jazdy i mechaniki działania ciężarówki. Później można zacząć coś działać w kierunku tej sugestii takie jest moje skromne zdanie na ten moment ale też nie neguje tej propozycji.
Lobuz PL REC Posted August 22, 2016 Posted August 22, 2016 Tachograf jest ważniejszy od tych rzeczy o których pisałeś bo bez tego w realu nie ruszysz tak sobie. Pierw to co ważne. Ale sugestia jest dobra tylko może kieruj się do SCS żeby to wprowadzili Ts3: eurotranshandzel.pl
Recommended Posts