RaneMoro Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Nazwa Sugestii: Dział "Modyfikacje na SP" Opis Sugestii: Dodanie działu na forum "Modyfikacje na Singleplayer" Przykładowe obrazki: Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Ponieważ czasami niektórzy lubią sobie zagrać na SP i urozmaicić rozgrywkę modami
ElectroMusic! Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Taki dział masz na Steam. Nazywa się Steam WORKSHOP. Znajdziesz tam wiele modyfikacji, które pobierasz bezpośrednio z warsztatu i aktywujesz na swoim profilu w grze. Poza tym, jest wiele stron tego typu. Według mnie zbędne. 1 <->
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Jak dla mnie rownież zbędne. Niepotrzebny spam na forum. Jeżeli chcesz skorzystać, poszukać lub pooglądać rożnego typu modyfikacje to istnieje sporo stron.
Dzeriusz{ITC} Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Istnieje wiele grup na FB i stron internetowych. Zawsze można napisać post w OFF TOPIC
[EKARD] Kamil01 Posted August 14, 2016 Report Posted August 14, 2016 Taki dział jest bezsensu. Tutaj są informacje dotyczące Multiplayer. Jak wpiszesz w google mody do ets2 to wyskoczy ci dużo stron. A jakbyś miał pytania dotyczące modów to jest dużo forum na ten temat. http://ekard-vs.pl/
M@ster_PL Posted August 14, 2016 Report Posted August 14, 2016 To co wiem i nazwa wskazuje na to, że forum jest pod MultiPlayer. W sieci jest wiele osobnych forum na temat modyfikacji pod SP, jak i fanpage również przystosowane pod modyfikacje SP oraz wiele stron na których można pobrać różne modyfikacje. Jednym słowem zbędne i nie na temat. 1
trabantem Posted August 15, 2016 Report Posted August 15, 2016 Po co? Jest mnóstwo społeczności moderskich w internecie, jest forum SCS i Steam Workshop. Tutaj rozmawiamy o MP.
Marmac100 Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Dokładnie jak koledzy wyżej to jest TruckersMP i są tu rzeczy związane z MultiPlayerem , masz dużo stron - Typu E-Trucks , albo ModCenter. Pozdrawiam , na Nie.
Recommended Posts