SaTiV. Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Siemanko chcę zakupić kierownicę do ETS2 ( Jak zły dział to przepraszam ) Czytałem na temat trochę tych kierownic no i co.. ja chcę zainwestować 200 zł nie więcej ;p Doczytałem się że taka jest jak " Tracer Zonda " Ale to kilka lat wstecz tematy, co powiecie teraz? Opłaca się nadal kupić za taką cenę ? Czy innego coś zaproponujecie ? Czekam na wasze propozycje. Pozdrawiam Miłego dnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Viru$ Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Dozbieraj jeszcze ze 100 zł i kup sobie Driving Force GT O wiele lepsze niż kierownice typu Tracer, Manta itp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaTiV. Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 DFGT 450zł nie kosztuje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TD5813Paris Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Kup coś co ma 900 stopni obrotu a najtańszym rozwiązaniem obecnie na rynku jest Driving Force GT. Innej kierownicy do symulacji po prostu nie opłaca się kupować. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaTiV. Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 A jeszcze jakieś zaufane i godne polecenia strony do kupienia? Bo jak czytałem to różnie to bywa z kupnem od kogoś, czy jakiegoś allegrowicza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHell [PL] Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Również polecam zakup DFGT. Najlepiej jakbyś znalazł coś na Allegro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaTiV. Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 A jak to wygląda pod względem obracania się kierownicy? głośny dźwięk się wydobywa czy jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHell [PL] Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 DFGT z natury jest dosyć głośna, aczkolwiek słuchając opinii różnych użytkowników jest do wytrzymania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaTiV. Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 Hmm, no będę musiał coś pokombinować i może się skuszę na nią Obym tylko znalazł coś w odpowiedniej cenie poniżej 450 zł, bo z tego co widzę na allegro to tylko w takiej cenie ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TD5813Paris Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 DFGT jest głośna ale jak to mówią coś za coś, będziesz miał 900 stopni, wibracje i force feedback tego nie zaoferuje Ci żadna inna kiera w tej cenie. Niestety kierownica do kupienia tylko z drugiej ręki została wycofana ze sprzedaży i nowych już nie uświadczysz. Ci co sprzedają jako nowe to ściema bo okres gwarancyjny na pewno nie ma 24 miesięcy i zapewne jest to towar po prostu powystawowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaneMoro Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Bierz DFGT. A jak znajdziesz G27 w okazyjnej cenie to uzbieraj do G27 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzeriusz{ITC} Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Jak na twój budżet to jak najbardziej polecam ci DFGT. Używaną znajdziesz już od 200zł na allegro. przykładowo TUTAJ lub TUTAJ. Jeżeli masz zamiar kupować używaną to zastanów się dwa razy i jeżeli ją kupisz to dobrze ją przetestuj . Pamiętaj, że na allegro masz 14 dni na zwrot towaru Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaTiV. Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 Dzięki wielkie Panowie za sugestie, to co tylko szukać i szukać i testować! Do dzieła hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaTiV. Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 Hallo, hallo jeszcze jedno, gdybym pojechał na miasto i chciałbym kupić w media czy gdzieś indziej? opłaca się czy jednak z tego allegro?, bo tak tez to myślę że bym na miejscu zobaczył co i jak z tym jest ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHell [PL] Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Nowej w żadnym sklepie już nie znajdziesz, ponieważ kierownica została wycofana z produkcji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaTiV. Posted August 12, 2016 Author Share Posted August 12, 2016 Rozumiem, przecież napisali powyzej ;p ale lepiej będzie jak pojadę i gdzieś kupie chyba co? bo na allegro to ryzyk fizik.. ale wątpie żeby coś w markecie bylo po 300/350zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kr4wczyk_ Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Jak pojedziesz zapłacisz więcej ale masz pewność;) ale na allegro zamówisz za pobraniem i spokojnie sobie odbierzesz albo tak jak ktoś pisał na olx i tak samo;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sepeta Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Zaczynałem na Driving Force GT bardzo dobre jak byś kiedyś szukał coś lepszego to G27 b. dobra miałem przez rok, Jak cie stać i chcesz ładnie wykończoną kierownice to G29 obecnie na takiej śmigam... Polecam DFGT troche głośna ale bardzo dobrze działa szkoda ze nie ma manuala ale to wiadomo kosztuje troche wiecej... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 26, 2016 Share Posted August 26, 2016 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts