Suleyman.53 Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 (edited) Merhabalar. Son güncellemelerden sonra bildiğiniz üzere optimizasyon sorunları başladı. Durduğunuz yerde bir anda yerin dibine geçmeler sabit mesafe sabit hızla giderken birden önünüzdeki tıra ışınlanıp kaza yapmalar. Durduk yere aşırı drop yemeler ve birçoğu. Tek kişi ile alakalı sorun değil birçok oyuncuda baş gösteren bir sorun. Bunun düzeltilmesi için yakın zamanda bir güncelleme gelecek mi ? Sorunlar devam ettikçe istemeden kazalar oluyor. Ve ya siz drop yediğinizde arkanızda ki farkedemiyor doğal olarak ceza alınabiliyor. Veya biz oyuncular ne yapabiliriz bu sorunları çözmek için. Topic inactive.Locked and Archived. Edited December 11, 2016 by LIGHTOFGOD Updated.
Guest Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Önümüzdeki hafta için güncelleme gelecek deniliyor. Bakalım düzeltirlerse iyi olacak.
EG0611 Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Hocam o herkese oluyor hatta gerçekten can sıkıcı bir şey. Öyle ki adamı yerin dibine bile sokabiliyor: (6:44)
Mr Banned Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 1 hour ago, EliteGamer0611 said: Hocam o herkese oluyor hatta gerçekten can sıkıcı bir şey. Öyle ki adamı yerin dibine bile sokabiliyor: (6:44) Gusül şart hocam.
TurkTruckRadio.Com Posted August 12, 2016 Report Posted August 12, 2016 Aranızda en az 2 dorse kadar boşluk bırakırsanız bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ama gidip gelmeler, yerin içine girmeler vs. çok sık oluyor. Biran önce düzeltilmesi lazım.
Suleyman.53 Posted August 12, 2016 Author Report Posted August 12, 2016 5 hours ago, serkant said: Aranızda en az 2 dorse kadar boşluk bırakırsanız bir sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Ama gidip gelmeler, yerin içine girmeler vs. çok sık oluyor. Biran önce düzeltilmesi lazım. İki tır da fayda etmiyor. Park halindeyken bile yerin dibine geçtim geçende
RaiglacheL Posted August 13, 2016 Report Posted August 13, 2016 Beterin beteri var Düz yolda görünmeyen duvarlara çarpıp yan yatıyoruz. Konu ile ilgili hem KaçakTV hem de Clarkinator ile iletişime geçmiştim, "İlgileniyoruz kısa zaman içerisinde düzeltilecek lütfen sabırlı olun." denilmişti.
Recommended Posts