SoullessHuman Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 (edited) Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta ets 2 oynamamıştım sonra oyuna giriyim dedim multiplayer girdiğimde direkt profil seçimine geliyor giriş yeri gelmiyor bide soruyor ets2 aşağıdaki gösterilen tercihe bağlı parametrelerle başlatılmaya çalışılıyor ne yaptıysam olmadı yardım ederseniz sevinirim Topic inactive.Locked and Archived. Edited December 11, 2016 by LIGHTOFGOD Updated.
EG0611 Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 O sorduğu şeyin ekran görüntüsünü alabilir misiniz? Bir de Multiplayer'ı kendi kısayolundan başlatıyorsunuz değil mi? Steam'den başlatılmamalı.
SoullessHuman Posted August 6, 2016 Author Report Posted August 6, 2016 3 minutes ago, EliteGamer0611 said: O sorduğu şeyin ekran görüntüsünü alabilir misiniz? Bir de Multiplayer'ı kendi kısayolundan başlatıyorsunuz değil mi? Steam'den başlatılmamalı. kısayoldan giriyorum
EG0611 Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Çok ilginç... İlk kez böyle bir şey görüyorum. Yetkili arkadaşlar daha detaylı yardımcı olacaklardır. Bu arada virüs programı kullanıyor musunuz? Eğer öyleyse evre dışı bırakıp tekrar deneyin.
SoullessHuman Posted August 6, 2016 Author Report Posted August 6, 2016 Just now, EliteGamer0611 said: Çok ilginç... İlk kez böyle bir şey görüyorum. Yetkili arkadaşlar daha detaylı yardımcı olacaklardır. Bu arada virüs programı kullanıyor musunuz? Eğer öyleyse evre dışı bırakıp tekrar deneyin. windows defender var o da kapalı
EG0611 Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 @Memduh Basgan sizin profesyonel yeteneğinize ihtiyacımız var.
Guest Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Merhaba, @Sivasl? Emre, Steam açılmadan direk Multiplayer'e bastığınız için bu hatayı alıyorsunuz. Bunun için bilgisiyarı yeniden başlatın, daha sonra steam tam açıldığı zaman oyuna tekrardan girin sorununuz çözülmüş olacaktır. Bu sorunun aynısını geçen ben de yaşadım sonra da size önerdiğimi kendim yaptım sorunum çözüldü. Saygılarımla, İsmail
SoullessHuman Posted August 6, 2016 Author Report Posted August 6, 2016 27 minutes ago, ismail said: Merhaba, @Sivasl? Emre, Steam açılmadan direk Multiplayer'e bastığınız için bu hatayı alıyorsunuz. Bunun için bilgisiyarı yeniden başlatın, daha sonra steam tam açıldığı zaman oyuna tekrardan girin sorununuz çözülmüş olacaktır. Bu sorunun aynısını geçen ben de yaşadım sonra da size önerdiğimi kendim yaptım sorunum çözüldü. Saygılarımla, İsmail teşekkürler hocam çözüldü
Guest Posted August 6, 2016 Report Posted August 6, 2016 Just now, Sivasl? Emre said: teşekkürler hocam çözüldü Rica ederim, iyi oyunlar dilerim.
SoullessHuman Posted August 7, 2016 Author Report Posted August 7, 2016 14 hours ago, ismail said: Rica ederim, iyi oyunlar dilerim. iyi oyunlar
Guest Posted August 7, 2016 Report Posted August 7, 2016 Bende de aynı hata çıkmıştı. Directx9 yükleyince hatayı vermedi.
Recommended Posts