Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Arkadaşlar yaklaşık 1 hafta ets 2 oynamamıştım sonra oyuna giriyim dedim multiplayer girdiğimde direkt profil seçimine geliyor giriş yeri gelmiyor bide soruyor ets2 aşağıdaki gösterilen tercihe bağlı parametrelerle başlatılmaya çalışılıyor
ne yaptıysam olmadı yardım ederseniz sevinirim

Topic inactive.Locked and Archived.

Edited by LIGHTOFGOD
Updated.
Posted

O sorduğu şeyin ekran görüntüsünü alabilir misiniz?

Bir de Multiplayer'ı kendi kısayolundan başlatıyorsunuz değil mi? Steam'den başlatılmamalı.

Posted

Çok ilginç... İlk kez böyle bir şey görüyorum.

Yetkili arkadaşlar daha detaylı yardımcı olacaklardır. Bu arada virüs programı kullanıyor musunuz? Eğer öyleyse evre dışı bırakıp tekrar deneyin.

Posted
Just now, EliteGamer0611 said:

Çok ilginç... İlk kez böyle bir şey görüyorum.

Yetkili arkadaşlar daha detaylı yardımcı olacaklardır. Bu arada virüs programı kullanıyor musunuz? Eğer öyleyse evre dışı bırakıp tekrar deneyin.

windows defender var o da kapalı

Posted

Merhaba, @Sivasl? Emre,

Steam açılmadan direk Multiplayer'e bastığınız için bu hatayı alıyorsunuz. :) Bunun için bilgisiyarı yeniden başlatın, daha sonra steam tam açıldığı zaman oyuna tekrardan girin sorununuz çözülmüş olacaktır. Bu sorunun aynısını geçen ben de yaşadım sonra da size önerdiğimi kendim yaptım sorunum çözüldü. :) 

Saygılarımla,

İsmail

Posted
27 minutes ago, ismail said:

Merhaba, @Sivasl? Emre,

Steam açılmadan direk Multiplayer'e bastığınız için bu hatayı alıyorsunuz. :) Bunun için bilgisiyarı yeniden başlatın, daha sonra steam tam açıldığı zaman oyuna tekrardan girin sorununuz çözülmüş olacaktır. Bu sorunun aynısını geçen ben de yaşadım sonra da size önerdiğimi kendim yaptım sorunum çözüldü. :) 

Saygılarımla,

İsmail

teşekkürler hocam çözüldü

Posted
Just now, Sivasl? Emre said:

teşekkürler hocam çözüldü

Rica ederim, iyi oyunlar dilerim. 

Posted

Bende de aynı hata çıkmıştı. Directx9 yükleyince hatayı vermedi.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.