Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mam taki problem że ets2mp działa mi świetnie, ale w momencie gdy wchodzę na konto na którym grałem w ets2mp nagle gra się zacina a menadżer zadań mówi że gra nie reaguje. Proszę pomóżcie. Dodatkowo mam problem z przepływaniem do Wielkiej Brytanii i Skandynawii.

Posted

Witam. Najlepiej mieć oddzielny profil do singla oraz do multi. Bo mogą się gryźć. Co do problemu spania i przenoszenia albo czekaj aż gra ruszy. Możesz też odinstalować sterowniki karty graficznej usuń je potem pobierz na nowo i zainstaluj. W grze się przenieś lub przepłynąć i czekaj aż gra zalapie. Ostrzegam bądź cierpliwy

Posted

Jeżeli gra się zacina gdy np. teleportujesz się do garażu lub podczas przepływania promem, to najlepiej poczekać chwile może to nawet trwać kilka minut wszystko zależy od komputera jaki posiadasz ponieważ gra musi się synchronizować z multiplayerem. 

Posted

^Ten problem nie jest zależny od komputera, tylko od save.

Jeżeli był on założony na SP, a grasz na nim na MP i masz właśnie problemy ze spaniem, lub przepływania promem to nie jest to wina komputera.

Najlepiej zakładać oddzielny save (podczasz gry na MP) do MP, a wtedy nie będzie takich lagów.

Posted

^ Ale ja nie mówię że to wina komputera tylko że save musi się synchronizować z grą na multi. A komputer tutaj odgrywa role ile musiał będzie czekać jak ma dobry komputer aby własnie ten save się zgrał z multi to po 5 min mu sie odlaguje może nawet wcześniej, natomiast jak gorszy to nawet może czekać z 20 min.

• 2 weeks later...
  • KOZIK_ locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.